Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. -hétben depresszióval...

30. -hétben depresszióval küzdöttetek?

Figyelt kérdés
Már alig tudok aludni és étkezési zavaraim is vannak,szegény babym nem tudom,hogy viselheti.Nagyon összejöttek a dolgok anyagilag is,egyre kevésbé viselem,hogy akkora vagyok,mint egy "bálna",utálok tükörbe nézni is
2009. ápr. 15. 15:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok én is,talán tényleg lassitanunk kellene és inkább a várandósággal foglalkozni többet mint a problémáinkkal:)köszönöm a válaszokat:)
2009. ápr. 15. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem én panaszkodom kedves kérdező! Én egy kiegyensúlyozott nő vagyok, aki az első és a második terhességét is megszenvedte és előtte meghalt két kisbabám és emiatt én nem tudom tolerálni az ilyen szintű hisztit.

Egyébként meg boldog lennél ha a férjed el tudná hitetni Veled, hogy Te vagy a legcsodálatosabb teremtés a földön. Az első fiamat 15 éve szültem, nulla súlyfelesleggel, a másodikat egy éve 30 kiló plusszal, ezzel jár. Nem ugyanúgy működnek a hormonok. Soha nem jutna eszembe ilyet kiírni, mikor tudom, más belebetegszik, hogy nem tud teherbe esni és zabálja a hormongyógyszert. Egyébként, meg ha kiírsz egy kérdést, akkor számolni kell azzal, hogy nem mindenki sajnálkozva áll az általad hitt "probléma" előtt.

De ha boldoggá tesz és ettől megnyugszol, írhatnám azt is, hogy szedd össze Magad és ne a tükröt nézd, hanem hogy mi a legjobb a gyereknek, ami nem az önsajnálat!

2009. ápr. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!