Nem szeretek terhesnek lenni. Szégyen, de ez van. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Az első terhességem zökkenő mentes volt, és csodálatos dolognak éltem meg. A második babára ugyan úgy vágytam, hiszen terveztük. De valahogy minden más. Nem érzem már azt a nagy csodát, mint az elsővel. Millió panaszom van, és alig várom a végét (cukros, viszeres lettem, sajnos műteni is kell majd a lábamat, mert annyira elnyomta a baba az ereket). Nem tudok a nagyobb mellett pihenni, így állandóan keményedek, és nagyon fáradt vagyok. Mintha a baba és a pocak két külön fogalom lenne számomra. Sajnos úgy gondolok rá, hogy legyen már vége. A születendő lányom közben meg imádom, és alig várom, hogy a kezemben tartsam. Szóval állandó lelkiismeret furdalásom van, hogy szegényke mit érezhet mindebből.2011. aug. 19. 17:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a biztató szavakat, és jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, más is hasonlóan érez! Kitartás Mindenkinek!
2011. aug. 20. 09:58
12/12 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok pedig első terhesség. komolyan nem sokat tudok belőle élvezni, elején hánytam 16-ig hétig onnan vizesedek majd jött a cukor, diétán vagyok. meg az elejétől nem dolgozom mert az első bébink nem maradt meg. körülbelül ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!