3 gyerek,3 császár. Belevágnátok negyedjére is?
Ha anyagilag nincs akadálya, érzelmileg, idegileg bírnád, és az orvos is engedi... miértt ne?
Egy gyerek esetében sem biztos, hogy 10-20 év múlva mindene meglesz... sőt...semmi sem biztos . Nem tudhatod mi lesz akkor...
3 barátnőm is szült mostanság 3.babát császárral ismét. Ebből 2 meg se érezte szinte már pár nap múlva jöttek mentek semmi szövődmény. A harmadik is hamar felépült de neki mondta is a doki hogy már annyira heges odabent minden hogy nem javasol több babát mert a méhen a heg már nagyon rossz állapotban volt (37 hetesen császározták most a 3.babával).
Egyébként nekem is 3 van, de simán szültem. Mi is kaptunk hideget meleget. Én is úgy vagyok vele hogy semmi se biztos sajnos, ha csak 2 gyerek van akkor is mi a garancia hogy nem történik velünk a férjemmel valami vagy hogy nem tudunk nekik ezt azt a fenekük alá tenni ? Semmi garancia egyikre se...
De nekem nem anyagilag nem fér bele 4. hanem idegrendszer ügyileg...én türelemből, maximális odafigyelésből energiából a határaimat feszegetem így is a 3 gyerekkel úgyhogy több biztos nem lesz.
Kizárólag a császárok miatt, tehát egészségügyi okokból nem vállalnék negyedik babát a helyedbe. Nem kockáztatnék. Szerintem császáros szülésből elég három, biztos ami biztos. Viszont, ha simán születnének, akkor nálam is a négy gyerek volt a cél!
Sajnos nem így lett, császárral szültem és még csak kettőnél tartunk (1 és 3 évesek). Engem mindkét műtét megviselt, sajnos... :(
Nagyon szeretnénk harmadikat, tervben van, de nem most, csak max 1 év múlva esnék teherbe leghamarabb. Persze, ember tervez... De rajtam nem fog múlni a harmadik! :)
Furcsa volt olvasni a hozzászólásokat, hogy sokan anyagi megfontolásból, illetve a bizonytalan jövőre hivatkozva, nem vállalnák a 3, netán 4 babát. Ez kicsit elszomorító. Hisz, ha most nem szülünk, ki fog dolgozni az országba, amikor mi idősek leszünk! Ha így haladunk, csak kevesen és akkor tényleg rossz világ lesz!
Szerintem jó, ha soka vállalják a nagycsaládot! Nem az a lényeg, hogy mindennel(anyagiakkal) elhalmozzuk őket, hanem hogy szeretetteljes légkörben felnövekvő, tisztességes, szorgalmas embereket neveljünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!