Rubint Réka hogy tudta megtartani terhesség alatt és után is ezt a bombasztikus formát?
Kérdezd őt, hátha megosztja, mit és hogyan csinált.
facebook, és társain hátha segít, abban, hogy egyszerre legyél kiegyensúlyozott kismama-anya, és legyen egészséges gyermeked.
(nekem ránéztek anyu hasára és azt mondták, hogy én rondább leszek ha szülök, túlfogytam magam, szoptatom a második gyermeke(7hónapos lesz holnap) a nagy 26hónapos lesz szombaton, lapos a hasam, a csíkjaim alig látszanak. Ha erre még lesz erőm és partnerem rádolgozok, így is bébicsősznek néznek a gyerekeim mellett. És nem vagyok egy updates, sőt, ma pacal lesz krumplival, pici kolbival...
Semmi egyéb dolga??
Vállalkozást vezet, update konyha részeket, dvd-t forgat, edzést tart, újságot szerkeszt, gyereket nevel. Nem hiszem, hogy a legkisebb gyerekre is állandóan babysitter vigyáz, mivel folyton viszi magával.
Ja és nem vagyok oda a személyiségéért, de túlzás, hogy az ég világon semmi dolga a tornán kívül.
Amúgy meg állítom, hiába lennének meg ezek a körülmények sok nőnél, akkor is a tv előtti "punnyadást" választaná edzések helyett és csokit enne zöldségek helyett.
1. Én senkit nem bántottam, aki nem így gondolkodik, ti kezdtétek el.
2. Nem mondtam, hogy egész nap mos, főz, takarít (bejárónője biztosan van), de az sem igaz, hogy csak annyi a dolga, hogy eddzen. Részetekről lenne naivitás ezt gondolni.
3. Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Én nem vagyok Rubint Réka, nem vagyok milliomos sem, nincs bejárónőm, személyi edzőm, munkába járok és háztartást vezetek, mégis tudok edzeni hetente 4szer 1 órát. A táplálkozás pedig nem is vesz el plusz időt, mert gondolom ígyis-úgyis főztök és esztek. Lehet enni tízóraira egy narancsot is, csokoládé helyett vagy hasábburgonya helyett főtt krumplit vagy más zöldséget enni. Még olcsóbban is fogsz kijönni, ugyanis az édességek, a gyorséttermi kaják, cukros ételek, üdítők kerülnek a legtöbbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!