Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rubint Réka hogy tudta megtart...

Rubint Réka hogy tudta megtartani terhesség alatt és után is ezt a bombasztikus formát?

Figyelt kérdés
Szerintetek az update szerint étkezett?
2011. aug. 17. 13:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd őt, hátha megosztja, mit és hogyan csinált.

facebook, és társain hátha segít, abban, hogy egyszerre legyél kiegyensúlyozott kismama-anya, és legyen egészséges gyermeked.

(nekem ránéztek anyu hasára és azt mondták, hogy én rondább leszek ha szülök, túlfogytam magam, szoptatom a második gyermeke(7hónapos lesz holnap) a nagy 26hónapos lesz szombaton, lapos a hasam, a csíkjaim alig látszanak. Ha erre még lesz erőm és partnerem rádolgozok, így is bébicsősznek néznek a gyerekeim mellett. És nem vagyok egy updates, sőt, ma pacal lesz krumplival, pici kolbival...

2011. aug. 17. 14:17
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Bánja az anyja pi...-a a Rubint Rékuci bombaalakját, a ló fogát és a rusnya pofiját nem tudja lecserélni!
2011. aug. 17. 15:43
 13/20 sumergo ***** válasza:
77%
Úgy, hogy neki ez a dolga, megteheti! Semmi egyéb nincs, amivel foglalkoznia kellene. Mellesleg egyáltalán nem szeretnék olyan "szuper" kinézettel rendelkezni, mint amilyen ő.
2011. aug. 17. 16:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Semmi egyéb dolga??

Vállalkozást vezet, update konyha részeket, dvd-t forgat, edzést tart, újságot szerkeszt, gyereket nevel. Nem hiszem, hogy a legkisebb gyerekre is állandóan babysitter vigyáz, mivel folyton viszi magával.

Ja és nem vagyok oda a személyiségéért, de túlzás, hogy az ég világon semmi dolga a tornán kívül.

Amúgy meg állítom, hiába lennének meg ezek a körülmények sok nőnél, akkor is a tv előtti "punnyadást" választaná edzések helyett és csokit enne zöldségek helyett.

2011. aug. 17. 18:21
 15/20 sumergo ***** válasza:
64%
Ha sok nő másként tesz, vagy tenne, neked az miért baj? Engem nem zavar, ha más sanyargatja magát, mást meg ne zavarjon, ha van némi súlyfelesleg rajtam. Tökéletes a vérnyomásom, a vércukorszintem, minden rendben, nem kell engem se sajnálni, se lenézni, sőt, úgy általában foglalkozni sem kell másokkal!! Mellesleg nem hiszem, hogy az általad felsoroltakat napi szinten csinálja. Aki dolgozni jár, az napi szinten 8 órát ott tölt, plusz még az utazás. Nem hiszem, hogy ennél többet munkával töltene. A takarítással, ház körüli teendőkkel pedig tuti nem foglalkozik. Úgyhogy igenis, van az ugra-bugrára ideje, meg azt sem hiszem, hogy napi szinten a konyhában tevékenykedik. Te csak istenítsd, ha akarod, de azért nekem had ne legyen muszáj!
2011. aug. 17. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Jajj kedves kérdező te olyan naiv vagy! Ne gondold már a Rékuciról, hogy tipp-topp háziasszony, mos,főz, takarít meg még százezer dolgot csinál és persze belefér a napi torna is.... Van neki bejárónő meg bébiszitter az tuti. Szarásig van pénzzel, de ez nem jelenti azt, hogy szuper anyuka. És én inkább követem az olyan nők példáját, akik letojják az alakjukat, de a babájuk rendben legyen. Én 8 kg-ot híztam terhesség alatt, ami nem sok, de a combom tele van ronda csíkokkal. No de letojom: csak a kislányom rendben legyen. Meg én szoliba sem járok kismamaként és olyan fehér vagyok, mint a fal, de ezt is letojom. A szuper Rékuci meg végig szolifekete volt. Na erről ennyit. Felelőtlen!!!
2011. aug. 17. 21:34
 17/20 A kérdező kommentje:

1. Én senkit nem bántottam, aki nem így gondolkodik, ti kezdtétek el.

2. Nem mondtam, hogy egész nap mos, főz, takarít (bejárónője biztosan van), de az sem igaz, hogy csak annyi a dolga, hogy eddzen. Részetekről lenne naivitás ezt gondolni.

3. Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Én nem vagyok Rubint Réka, nem vagyok milliomos sem, nincs bejárónőm, személyi edzőm, munkába járok és háztartást vezetek, mégis tudok edzeni hetente 4szer 1 órát. A táplálkozás pedig nem is vesz el plusz időt, mert gondolom ígyis-úgyis főztök és esztek. Lehet enni tízóraira egy narancsot is, csokoládé helyett vagy hasábburgonya helyett főtt krumplit vagy más zöldséget enni. Még olcsóbban is fogsz kijönni, ugyanis az édességek, a gyorséttermi kaják, cukros ételek, üdítők kerülnek a legtöbbe.

2011. aug. 17. 22:04
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Rubint Terminátor Réka összes gyereke alacsony születési súllyal, császármetszéssel jött a világra. Az utolsó babánál kevesebb volt a súlya rögtön a szülés után, mint terhesség előtt. Nem szoptatta egyiket sem, nehogy baja legyen a felfújt tőgyeinek. Ha neked ez a követendő példa, hát csak rajta, csak akkor nem kell csodálkozni, ha a gyerekednek valami baja lesz. A te felelősséged.
2011. aug. 17. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal egyszerűbb a kérdésre a válasz, mint amin itt vita megy: korábban császározták, mint ahogyan hivatalosan közhírré tették. Így tudott az állítólagos szülés után 2 héttel már tornázni. A császár komoly műtét, mély sebek, sok varrat... Egyszerűen átverés, üzlet. Az infó egy felháborodott eü. dolgozó anyukától van, nem kitaláltam. Én semmilyen szuperalak kedvéért nem veszélyeztetném a babám életét és egészséges fejlődését. Én csak 4 kilót híztam az elsőnél, a szülésnél mindjárt lement 9 kiló, mire kijöttem a kórházból. Nem volt se update, se heti 4 edzés. Sok zöldség, gyümölcs, nem nassoltam, és nagyokat sétáltam. Ennyi.
2011. aug. 18. 23:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán már elavult a téma, de az utolsó hozzászólótól kérdezném, hogy mikor császározták előbb? Kedden este órát tartott, csütörtökön szült. akkor szerdán? Az max egy nap, sok vizet nem zavar ebben a témában az egy nap.
2011. dec. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!