Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tervezett de szeretett...

Nem tervezett de szeretett volna gyermekáldásban lett részem! Még csak a 7. hétben vagyok, eddig örömmel és izgatottsággal éreztem, de mostanában eltünt minden ilyen érzelem! Miért lehet? (lent tovább)

Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja ismerjük egymást hamar össze is költöztünk albérletbe! Most már belátom elhamarkodott lépés volt...!A terhesség testileg és lelkileg is megvisel, a munkámnak is vége, semmi anyagi támogatást nem kapok onnan! Kétségbe vagyok esve, és fogalmam sincs mit tehetnék! A párom szeretné a babát, ő kész van a családi életre, én azonban ezt nem érzem magamon! Borzasztó hogy rajtam múlik a döntés, és nem vagyok képes meghozni! Felelőtlennek érzem magam!
2011. aug. 16. 22:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor azért érzed így, mert nem vagy túl az előző kapcsolatodon, illetve ő nem az az ember, akibe szerelmes tudnál lenni. Én nagyon nem akartam gyereket, de a párommal az első randevún tudtam, hogy tőle el tudnám képzelni.

Kár volt elhamarkodni nem csak a babát, hanem a kapcsolatot.

Leszel még szerelmes és lehettél volna még boldog. Most már csak rossz döntés van.

2011. aug. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!