Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nos novemberben volt egy...

Nos novemberben volt egy spontán vetélésem.. Mit tegyek hogy ne legyen baj?

Figyelt kérdés
Nos novemberben volt egy spontán vetélésem(kb 4hetes voltam) és most újra babut várok :) Nagyon félek hogy megint megtörténhet... segítsetek mit tegyek... Szeretnénk már nagyon ezt a picurt... Nem bírnám ki az újabb csalódást. Előre is Köszönöm
2009. ápr. 14. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hát teljesen megértelek,én is voltam hasonló helyzetben!Nem biztos,hogy elvetélsz mégegyszer!A legfontosabb,hogy ne idegeskedj,pihenj sokat és szedjél magzatvédő vitamint!Én ittam naponta a palástfűteát,napi 1 csészével és megmaradt a baba!Pedig még véreztem is minden hónapban!
2009. ápr. 14. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg! Pihenj sokat, szedd a vitamint. Nekem az első terhességemnél 10 hetesen halt el a babám. A következőnél én is paráztam nagyon nehogy baj legyen. Én azzal nyugtattam magam, hogy kétszer nem csaphat ugyanoda a villám, vagy legalábbis nagyon kicsi esélye van! Vásárolgattam a babaruhákat és azt mondtam, ha fene fenét eszik, akkor is lesz babám!!! Állj te is pozitívan a dolgokhoz. A másik pedig, hogy az első babáknál azért is lehet gond, hogy a testben felgyülemlett méreganyagot magába szívja, ez a vetéléssel kitisztul, így a következő babának már jobb esélyei vannak! Tehát nyugalom, nem lesz baj!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 14. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem decemberben volt spontán vetélésem és most mi is újra babát várunk! :) Eddig semmi gond, de próbálj meg te is nem stresszelni és csak a jó dolgokra gondonlni, hidd el, hogy segíteni fog! Én is félek, de az idegeskedés, görcsölés a babának sem tesz jót. Csak pozitív hozzáállás! És ahogy az előttem szóló egyike is már írta, a villám csak nem csap már kétszer ugyanoda! :)

2009. ápr. 14. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek boldog babavárást... sajnos a novemberi babumnál sok volt a stressz..akkor halt meg édesapám bízom benne nem lesz semmi gond:)
2009. ápr. 14. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem februárban volt egy spontán vetélésem, 5 hetes voltam. Most ismét babát várok (az orvosom azt mondta, hogy mivel nagyon korai volt és nem kellett műszeresen befejezni lehet rögtön próbálkozni)és nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék arra, hogy baj lehet. Aztán megemberelem magam és próbálok pozitívan gondolkozni! A babámnak arra van szüksége! És egyre inkább hiszem és remélem, hogy ő már velünk marad.

Az érzéseiddel nem vagy egyedül!

2009. ápr. 14. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!