Pozitívat teszteltem, aminek nagyon örülök. Csak az a baj, hogy novemberben volt egy 8 hetes vetélésem. Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből és pozitívan álljak a dologhoz? Nagyon félek.
Szia!
Ne aggódj!!Teljesen veled együtt érzek.Nekem tavaly nyáron volt missed ab.Pajzsmirigy alul termelésem van.Ha rendben van a TSH szinted akkor nem lesz gond.De emiatt minél hamarabb keresd fel az endokrinológust,hogy friss vérképed legyen.És hogy ha kell módosítsanak a gyógyszeradagodon.Az aggódás sajnos állandó de azért ne vidd túlzásba.Én arra gondoltam,hogy 2x nem történhet meg velem ugyanaz.Én már a kezdek kezdetek óta beszéltem a picimhez,hogy most jó erősen kapaszkodjon belém és akkor együtt sikerülni fog.A neten sok mindent elolvasok a terhességről, de ha negatív dolgok látok rögtön tovább kattintok,hiszen erre nincs szüksége senkinek.Gondolkoztam neveken,babakocsikat és egyéb gyerekholmikat nézegetek és ez segít.Ha idegeskedsz tudod az a picinek sem jó.Tudom nehéz végigcsinálni de a születendő gyermek miatt muszáj összeszedettnek lenni.Ha nekem sikerült eljutnom a 22. hétig akkor neked is menni fog!!!Boldog,gondtalan,örömteli babavárást kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!