Pozitívat teszteltem. Ma kellett volna megjönnie. Mikor menjek orvoshoz? Novemberben volt egy vetélésem.
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 16:13
2/11 anonim válasza:
Gratulálok!!! Hát ha volt egy vetélésed akkor hívd a dokid és kérdezd meg, lehet kapsz most valami rásegítést nehogy elmenjen a baba! Az a legbiztosabb amit ő mond.
4/11 anonim válasza:
Szoljal mi hamarabb a dokinak csak hogy megnyugodjal.
Boldog babavarast!
5/11 anonim válasza:
eLŐSZÖR IS GRATULÁLOK!
Holnap ha teheted menyjél el,veszteni nem vesztesz vele!
Mit érzel amúgy?Fáj valamid?
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Beszéltem az orvosommal szerdán megyek hozzá.
2010. márc. 8. 17:18
7/11 anonim válasza:
Szia!
Csak gratulálni szeretnék a picihez!
Vigyázz nagyon magatokra!!!
Majd ird meg mit mondott az orvos!
20 hetes km.
8/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy azonnal hívjam, amint + a teszt. Én is vetélés után vagyok.
9/11 anonim válasza:
Gratulálok!!! És nagyon irigyellek!!!!! Boldog babavárárst!
10/11 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és minden rendben talált. Írt fel utrogestant. 3 hét múlva kell visszamennem,mert akkor már lesz szívhang is. Remélem most nem lesz semmi gond,pozitívan gondolkodom,de még eszembe jut az előző babám elvesztése.
2010. márc. 10. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!