Van itt olyan, aki járt a dunakeszi sztk-ba?
Figyelt kérdés
Más is válaszolhat a kérdésemre, ha hasonló cipőben járt.
7 hetes vagyok, ma voltam rendelésen, sajnos korábban már előfordult, hogy barnázgattam, de a kórházban elhajtottak.
A doki most csak petezsákot látott a hasi uh-n, nagyon megijedtem, de azt mondta, babát csak a 12. héten fog látni. Ilyen idősen nem kéne már szívhangnak is lenni?? Vagy bízzam az orvosban, elég tapasztaltnak tűnt, és tényleg csak a 12. héten mutatja az a vacak készülék a babát?
Szerdán megyek Vácra megint, van beutalóm az uh-ra, remélem, így szóba is állnak velem.
2011. aug. 15. 16:20
1/1 anonim válasza:
Én 1x voltam ott az sztk-ban de uh-n nem. Vácon is voltam 1x, ott uh-n de már a 18hetesen az AFP utáni uh vizsgálaton. Biztos, hogy szóba állnak veled, persze! Szerintem Vácon többet fognak tudni mondani vagy látni. 7 hetesen kéne lenni szívhangnak de tudod lehet, hogy később fogant és akkor akár még csak 5 hetes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!