28 hetespocakos vagyok. Saja koraszülés gyanús. Ma elég levert vagyok és a derekem is tompán sajog, elmúlik visszajön. Mi lehet? Jósló? Ja és nagyom picike parnás pöttyöm volt ma?
Igen, tényleg nagyon sokba kerülnek a babadolgok, meg úgy egyáltalában, az egész procedúra, az orvos, a gyógyszerek, minden.
Nekünk annyiból szerencsénk van, hogy nagyon sok mindent megkaptunk ajándékba, ismerős kismamáktól, innen-onnan, sok mindent interneten vettünk, olcsóbban hozzájutottunk. Ha nem így lett volna, biztos kimerítjük a tartalékainkat.
A fájásokkal hogy állsz? Meg a barnázgatás elmúlt már?
Nekem is 2100 volt legutóbb.
Hogy meddig lehet húzni? Jó kérdés...attól függ, mennyire kíméled magad szerintem. Én igyekszem sokat feküdni, nem nagyon dolgozgatni még itthon sem. Elvileg 2100-zal még simán ki lehet vinni a végéig a terhességet, de ez alkat-függő is.
Nekem a dokim kerek perec megmondta, hogy kb 1 hónap, amit feltétlenül ki kell húznom, utána már akármikor jöhet a picur.
Azért a hozzáállás sem mindegy, próbálj elvonatkoztatni a problémáktól meg az aggódástól (bár ez irtó nehéz), keress magadnak valami olyan elfoglaltságot, ami boldoggá tesz és elhúzható még hetekig. Én ezért kezdtem el apránként a bababirodalmat rendezgetni. Eldöntöttem, hogy minden héten kimosok-kivasalok egy adag babaruhát, ha ez megvan, akkor jöhet az ágy összeszerelése, a pelenkázó szekrény felállítása, aztán rajzok a falra meg matricák a szekrényre, és ezt kb 1 hónapra előre beterveztem, hogy biztos kitartsak még addig. Én hiszem, hogy a tudat fontos szerepet játszik ebben az egészben.
Igyekszem nyugodt maradni, és szerencsémre a párom ebben nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!