Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetespocakos vagyok. Saja...

28 hetespocakos vagyok. Saja koraszülés gyanús. Ma elég levert vagyok és a derekem is tompán sajog, elmúlik visszajön. Mi lehet? Jósló? Ja és nagyom picike parnás pöttyöm volt ma?

Figyelt kérdés
Amúgy picit nyitva van a méhszáj is 3110.
2009. ápr. 13. 15:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a csontok távolodnak, készül a hely a picurnak:) A barnás pötty nemtom mi lehet...

Én is koraszülés gyanús vagyok:( 33. hetet kezdtük meg. Nekem voltak már jóslók, hát nem mondom, meg is ijedtem...

Kitartás!! Még húzd egy kicsit!

2009. ápr. 13. 16:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Nekem is sajna, de mindig más milyen érzés jön vissza. soha nem ugya olyan a fájás.
2009. ápr. 13. 16:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A meleg fürdőt próbáltad már? Nekem mindig bejött eddig. A lelkemet is megnyugtatta egy kicsit. (első vagyok)
2009. ápr. 13. 16:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem,hogy miért vagy koraszülés gyanús,a méhszáj miatt biztosan nem,mert én az előző terhességemnél a 25. héttől voltam 2100-as méhszájjal és a 40. héten szültem.A derékfájás nem jósló fájás,az inkább a deréktól az alhasba húzódó erősebb méhösszehúzódás, de a barnás pötty miatt azért nézesd meg magad!
2009. ápr. 13. 17:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor van méh összehúzodásom és mensi szerű görcsöm. Állandóan kemény a pocim. Sajna ezért vagyok korababás. :-(
2009. ápr. 13. 18:31
 6/15 A kérdező kommentje:
elsőnek. Sajna az ülőfőrdő nekem nem jó mert állandóan elkapok vmi fertőzést és így nekem nem javasolták. Most is éppen az augmentin kura végére várok, és utána újra pisi tenyészet. Hát sajna ez van . Neked mekkora a babód?
2009. ápr. 13. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
17.27-es vagyok.Szedsz magnéziumot?
2009. ápr. 13. 19:05
 8/15 anonim ***** válasza:

(Az első vagyok.)

A babóm 35 hetesnek felel meg, nagyon szép nagy és gyarapodik:) Nagyon lent van, összenyomott már mindent ott lent, a méhszáj is nyílik. Én is sokat keményedek, görcsölök, emiatt sok magnéziumot (1500mg/nap) és egy kis nyugtatót is kell szednem, hogy még legalább 1 hónapig kihúzzuk. Sok pihi, kímélő életmód.

Neked miket írtak elő? Babócád mekkora? Fiú lesz vagy lány?

2009. ápr. 14. 09:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Szedünk magnéziumot, meg cordaflexet mint izomlazító, amúgy ez egy vérnyomás csökkentő lenne de nekem izom lazító szerepet tőlti be. 25 hetesen volt 800g majd jöv. héten megyünk ultrahangra. Remélem már szép nagy lesz. Kis babóm fiúra sikeredett! :-) Nekem is nagyon lennt van mindig nyom vmit, De hát ez ezzel jár! Nektek már megvan minden?
2009. ápr. 14. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát, nagyjából megvannak a babadolgok, pár kisebb cucc még kell.

Elkezdtem a kisruhákat mosni-vasalni, lassan a szobát is berendezzük majd, hogy ha előbb jönne a pici, mindene meglegyen.

Nekem a kórházi csomag még sehogy sem áll, ezt akarom a köv. 2 hétben összerakni, hogy azzal se legyen gond, ha "rohanni" kellene...

Úgy vagyok vele, hogy inkább nézegetem a dolgokat még 1 hónapig, minthogy kapkodni kelljen.

2009. ápr. 14. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!