28 hetespocakos vagyok. Saja koraszülés gyanús. Ma elég levert vagyok és a derekem is tompán sajog, elmúlik visszajön. Mi lehet? Jósló? Ja és nagyom picike parnás pöttyöm volt ma?
Lehet, hogy a csontok távolodnak, készül a hely a picurnak:) A barnás pötty nemtom mi lehet...
Én is koraszülés gyanús vagyok:( 33. hetet kezdtük meg. Nekem voltak már jóslók, hát nem mondom, meg is ijedtem...
Kitartás!! Még húzd egy kicsit!
(Az első vagyok.)
A babóm 35 hetesnek felel meg, nagyon szép nagy és gyarapodik:) Nagyon lent van, összenyomott már mindent ott lent, a méhszáj is nyílik. Én is sokat keményedek, görcsölök, emiatt sok magnéziumot (1500mg/nap) és egy kis nyugtatót is kell szednem, hogy még legalább 1 hónapig kihúzzuk. Sok pihi, kímélő életmód.
Neked miket írtak elő? Babócád mekkora? Fiú lesz vagy lány?
Hát, nagyjából megvannak a babadolgok, pár kisebb cucc még kell.
Elkezdtem a kisruhákat mosni-vasalni, lassan a szobát is berendezzük majd, hogy ha előbb jönne a pici, mindene meglegyen.
Nekem a kórházi csomag még sehogy sem áll, ezt akarom a köv. 2 hétben összerakni, hogy azzal se legyen gond, ha "rohanni" kellene...
Úgy vagyok vele, hogy inkább nézegetem a dolgokat még 1 hónapig, minthogy kapkodni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!