Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis barnázás 5 v 6 hetesen...

Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?

Figyelt kérdés
5 hetes 4 napos kismami vagyok tegnapelőtt egy kicsit barnáztam felhívtam a dokimat, aki azt mondta pihenjek mert még nem nagyon tud mit tenni hétfőn jelentkezzek a magánrendelőjében. Azóta kis erős sárga folyásom van és néha, napi egyszer kétszer kis gyufafej nagyságú rózsaszínes nyák van /nem sok/. Mit gondoltok van esélyünk? Mi lehet hétfőn? Pihengetek de egy 2 és fél éves rosszcsont kislány mellett nem egyszerű.
2011. aug. 13. 17:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Szia, 2. Babára készulo vagyok :-)

NAGYON ORULOK, hogy minden rendben!!!!! Vigyázz Magatokra, és légyszi írd meg, hogy hogyan alakultok, mert sok erot ad a Te torténeted! Vajon mitol lehet ez a barnázás? Kíváncsi vagyok, mikor múlik el.

Pihenni tudsz? Az az igazság, én ettol félek a legjobban, hogy nekem ez a pihenés nem fog menni a Kisfiam mellett, annyira rám van nove, egész nap porgok korulotte, meg amúgy is, rendmániás vagyok, állandóan csinálok valamit ...

Mikor mész legkozelebb dokihoz?

Koszi, ha írsz, drukkolok Nektek!

2011. aug. 30. 12:11
 32/38 A kérdező kommentje:

Hát annyit csinálok, hogy ha érzem, hogy sok volt a mozgás akkor leülök. mikor alszik a gyerek én is pihizek. Délután a férjem segít. A ház szét van szedve a lányom után nem győzök pakolni és nem is akarok minden hanyagolva van.

A barnázás nem lehet tudni mitől van majd elmúlik a 12 héttől ezt mondta a doki. De már 3 napja semmi bajom.

2011. aug. 30. 13:28
 33/38 anonim ***** válasza:

Örulök, hogy jol vagytok, vigyäzz toväbbra is Magatokra!

Häny hetes is vagy most?

2011. szept. 3. 14:18
 34/38 A kérdező kommentje:

Hail:)

8 hetes és 4 napos vagyok. Már egy hete nincs barnázás Hála Istennek, de tegnap este volt egy kis fura színű nagyon halvány rózsaszín, és ma reggel is úgyhogy lassítottam. Eddig jól voltam nem húzódott a hasam nem is éreztem semmit de ma igen. Remélem elmúlik hamarosan. Most már azért elég nagy érvágás lenne ha bármi rossz történne.

2011. szept. 3. 16:54
 35/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a rózsaszínes pecsételés nálam is eltartott egy ideig, és ráadásul pont így, a 8. -9. héten kellett az Utrot abbahagynom az eros hányás miatt. (És ugye amúgy az Utrot szedni kellene a 12. hétig minimum ...)

Ezt csak bíztatásképpen írom,nálam nem lett gond, már 5 hónapos a Kicsi Fiam :-)

Szorítok továbbra is!

2011. szept. 5. 13:59
 36/38 A kérdező kommentje:
Hú Gratula neked! Már ma nincs semmi és tegnap sem volt, remélem már így is marad! Köszi a biztatást
2011. szept. 5. 14:02
 37/38 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok?
2011. szept. 16. 11:34
 38/38 A kérdező kommentje:

Szia jól vagyok Hála Istennek 10hetes és néhány napos vagyok, mindenki mást számol:)

Azóta semmi sem volt, kezdek vissza állni a régi életbe, már a boltba gyógyszertárba mindenhová elgyalogolok, de ha sok azt egyből érzem.

Néha fáj a hasam de rendre kiderül, hogy a kaja a hibás. Majd jövőhét után megyek dokihoz vagy szerdán vagy hétfőn majd megírom mi volt:)

Köszi az érdeklődést Jól esik!

2011. szept. 16. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!