Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis barnázás 5 v 6 hetesen...

Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?

Figyelt kérdés
5 hetes 4 napos kismami vagyok tegnapelőtt egy kicsit barnáztam felhívtam a dokimat, aki azt mondta pihenjek mert még nem nagyon tud mit tenni hétfőn jelentkezzek a magánrendelőjében. Azóta kis erős sárga folyásom van és néha, napi egyszer kétszer kis gyufafej nagyságú rózsaszínes nyák van /nem sok/. Mit gondoltok van esélyünk? Mi lehet hétfőn? Pihengetek de egy 2 és fél éves rosszcsont kislány mellett nem egyszerű.
2011. aug. 13. 17:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
10%

Szia!

Szerintem amig nem vérzel addig nincsen baj...max a beágyazódásra gondolok.

2011. aug. 13. 18:01
 2/38 anonim ***** válasza:
76%

Szia.

Én ugyanígy voltam a kisfiammal. A 12. hétig minden héten barnáztam. Ez a megeröltetés miatt volt, akármit csináltam, barnáztam. Aztán valószínüleg ezért volt, h 36 hetesen meg is szültem. A hematoma nem szívódott fel rendesen, ez vérezgetett, és a nagy baba miatt indult be a szülés végül. HA sokat pihensz, nem emelgeted a kislányod, nem lesz baj. Ha megerölteted magad, még be is fektethetnek a korházba. Vigyázz magatokra!

2011. aug. 13. 21:04
 3/38 anonim ***** válasza:
Szia!Hát én nem megijeszteni akarlak,csak elmondom nekem,hogy volt.Legelőször amikor teherbe estem kb 4-5hetesen elkezdtem barnázni.Bementem az orvoshoz,nem adott semmit csak annyit írt a papíromra,hogy fenyegető vetélés,rá egy hétre elment a babám.A következő terhességem kb5-6.hetében megint elkezdtem barnázni.ekkor már másik városban laktam,itt is bementem az orvoshoz.Duphaston hormon gyógyszert kaptam rá...elmúlt a barnázás és azóta 2éves a kisfiam,gondtalan terhességem volt utána.Hétfőig próbálj meg pihenni és vigyázni magadra.Szerintem te is kapsz gyógyszert.
2011. aug. 13. 22:36
 4/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is jelentkezett halvány rózsaszínes - barnás folyás az 5. héten, Utrogestant kaptam, most 4 hónapos a Kisfiam. DE: Nálam olyan erős hányás indult a 6. héten, hogy a 8.héten, tehát a legkritikusabb időpontban leállították a gyógyszert, és így sem tért vissza a barnázás utána soha. A pihenésről annyit, hogy én ugyan a szó hétköznapi értelmében "pihentem", mert a hányástól képtelen voltam kiszállni az ágyból a 16. hétig, viszont azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy a napi 10 masszív öklendezés milyen haspréssel és megterheléssel járt, sokkal rosszabb volt, mint egy gyereket vagy a háztartást ellátni. És ismerek olyat is, aki semmi gyógyszeres támogatást nem kapott, pihenni sem tudott a 9 hónapos gyereke mellett, és mégsem lett semmi baj.

Úgyhogy vigyázz persze Magatokra és bizakodj!

Drukkolok Neked, a legjobbakat kívánom!

2011. aug. 14. 10:58
 5/38 anonim ***** válasza:
Én a 6.héten utrogestant kaptam. Két nap múlva semmi váladékom nem volt,azóta sincs. Azt mondta a doki, hogy a 12.hétig kell szedni.
2011. aug. 14. 11:11
 6/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majdmegírom mi lett, nagyon rendesek vagytok. Reméljük az Isten megsegít bennünket és megmarad a baba.
2011. aug. 14. 17:12
 7/38 anonim ***** válasza:
Én is barnáztam 5-6 hetesen, aztán 11-12 hetesen volt pici vérzésem is, de aztán minden rendben lett. Most a 30. hétben vagyok, és a 12. hét óta nem volt ilyen problémám. (Kb. a 13. hétig szedtem Duphastont, aztán semmit.)
2011. aug. 14. 22:47
 8/38 A kérdező kommentje:

Na voltam a dokibácsinál:)

Minden ok, jó helyen van a kicsim, nincs leválás semmi folyás. Amikor mondtam a panaszaimat azt mondta, hogy nem veszi le a citológiát csak a méhszájat megnézi, nem az vérzik e, de aztán annyira ok volt minden hogy levette és meg is ultrahangozott ott. Szívhang még nem volt de korának megfelelő kis borsószemecske, jól beágyazva. Remélem nem lesz baj nem írt semmit, de azóta nincs is baj Hála Istennek. Kérdeztem mitől lehetett a barnázás és azt mondta, hogy lehet hogy a szervezet emlékszik a menzire, de lehet fenyegető vetélés jele is nem lehet megmondani, de szerinte nem lesz baj.

2011. aug. 16. 08:21
 9/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon örülök,hogy rendben vagytok!

Továbbra is drukkolok Nektek!

Viszont megírnád, Te hogy oldod meg a pihenést gyerek mellett? Pl. takarítás, főzés, játszóterezés hogy alakul?

(Azért érdekel, mert én írtam feljebb, hogy barnázással indult a terhességem, de akkor tudtam pihenni. Most viszont aggaszt, hogy mit fogok csinálni, mert tervezzük a Kistesót, de akkor már itt lesz az én kis Örökmozgóm, aki mellett el nem tudom képzelni, hogy egy kicsit is pihenjek majd ...)

Köszi, ha válaszolsz, és vigyázz Magatokra!

2011. aug. 16. 10:48
 10/38 A kérdező kommentje:

Hát tegnap és ma nincs itthon a gyerek de este érkezik. Annyit csinálok, hogy sokat ülök és ha játszik a szobában akkor fekszek. a játszótéren is megpróbálok majd ülni, vagy 2 hétig nem megyünk ki csak az udvarra.

Úgy vagyok vele, hogy most azt mondta doki, hogy nincs gond szóval szerintem nem kell naphosszat feküdni.

köszy a jókívánságokat

2011. aug. 16. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!