Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?
Lányok, csak megnyugtatni akarlak titeket. Én 4 kisgyerek mellett barnáztam és véreztem picit, és hát pihenésről szó sem lehetett az esetemben, mégsem lett baj! A lényeg, hogy ne stresszeljetek, és ha a doki felír gyógyszert, azt szedjétek be rendesen! Nem lesz semmi gond!
Egy korábbi válaszoló (30 hetes kismama)
Sziasztok!
Én is köszi, Utolsó Válaszoló :-)Tényleg megnyugtató, nagyon készülök a következő Babára, és félek egy kicsit.
Te kaptál gyógyszert? Meddig barnáztál-véreztél?
Kérdező, minden oké?
Szia, itt pedig a Másodikra készülő kismama.
Remélem, nem lesz gond, én ismerek sokakat, akik szinte végig vérezgették az első 13 hetet,sőt, volt, aki tovább is. Igazából a dokik se tudják, hogy miért van ez egyeseknél így, nálam se derült ki az oka, mert a progeszteronom elvileg a normál tartományban volt.
Próbálj sok E vitamint és magnéziumot szedni! (Az E vitamin állítólag emeli a progi szintet, mindenesetre ártani nem árthat.)
Vigyázz Magadra, drukkolok Nektek, és írj, hogy mi a helyzet!
Na még meg vagyok!:D
megpróbáltam nem agyalni és normálisan eltölteni a 20.át és jól vagyok. Főztünk anyukáméknál, másnap lovasnapon voltunk ahol tök jól éreztük magunkat. Jó sokat ücsörögtem, de azért kellett menni a lányom után is.
Rájöttem, hogy nekem egy bajom van, ha felidegesítem magam akkor van baj, mert olyan mintha az ideg egyből a hasamra menne.
Szia, örülök, hogy jól vagytok :-)
Vigyázz Magadra, de tényleg így van, hogy nem érdemes agyalni, mert úgyis úgy lesz minden, ahogy meg van írva :-)
Azért írj légyszi, hogy mi van Veletek, mert nekem is jól esik olvasni, hogy nem vagyok reménytelen helyzetben.
Az az igazság, hogy én is túl sokat agyalok, hogy mi lesz a következő Babánál. A Fiam maximálisan lefáraszt, nem egy egyszerű bébi ...
Mikor mész dokihoz?
Gondolok Rátok, sok sikert!
2. Babára készülő
Pont egy hét múlva megyek vissza a dokihoz, ha elérjük. Reggel még itt örültem de most már nincs minden rendben. A délelőttöm szaladgálósra sikerült a lányom egy percig sem hagyott békén és hát most barnázok megint:(
Megmondom őszintén nagyon elegem van ,mikor már egy kicsit pozitívabb lennék megint jön valami. A hasam is érzem, hogy fájdogál. Pont mondtam a férjemnek, hogy ha első baba lenne akkor tudnék vigyázni, meg egész nap feküdni mint 2 barátnőm is, de már ha van egy nagyobb akkor ez lehetetlen.
Egy a lényeg hogy már nagyon kivagyok és hiába próbálok meg pozitív lenni egyre nehezebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!