Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis barnázás 5 v 6 hetesen...

Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?

Figyelt kérdés
5 hetes 4 napos kismami vagyok tegnapelőtt egy kicsit barnáztam felhívtam a dokimat, aki azt mondta pihenjek mert még nem nagyon tud mit tenni hétfőn jelentkezzek a magánrendelőjében. Azóta kis erős sárga folyásom van és néha, napi egyszer kétszer kis gyufafej nagyságú rózsaszínes nyák van /nem sok/. Mit gondoltok van esélyünk? Mi lehet hétfőn? Pihengetek de egy 2 és fél éves rosszcsont kislány mellett nem egyszerű.
2011. aug. 13. 17:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Lányok, csak megnyugtatni akarlak titeket. Én 4 kisgyerek mellett barnáztam és véreztem picit, és hát pihenésről szó sem lehetett az esetemben, mégsem lett baj! A lényeg, hogy ne stresszeljetek, és ha a doki felír gyógyszert, azt szedjétek be rendesen! Nem lesz semmi gond!

Egy korábbi válaszoló (30 hetes kismama)

2011. aug. 17. 13:47
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszi! a választ:)
2011. aug. 17. 15:26
 13/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is köszi, Utolsó Válaszoló :-)Tényleg megnyugtató, nagyon készülök a következő Babára, és félek egy kicsit.

Te kaptál gyógyszert? Meddig barnáztál-véreztél?

Kérdező, minden oké?

2011. aug. 18. 13:06
 14/38 anonim ***** válasza:
Ja, és gratulálok mindenkinek a Babákhoz!
2011. aug. 18. 13:07
 15/38 A kérdező kommentje:
Hát tegnap megint véreztem egy kicsit este ma meg megint maszatolok. Most már nagyon ideges vagyok és rettegek a vetéléstől. Doki csak hétfőn lesz legkorábban, de azt mondta ilyen előfordulhat. Fájdogál a hasam, nem görcs csak érzem hogy nehéz. teljesen kétségbe vagyok esve és csak várhatok ennyit tudok csinálni.
2011. aug. 18. 13:29
 16/38 anonim ***** válasza:
Nekem Duphastont írt fel a doki. Valószínűleg sárgatest elégtelenségem volt, de hála Istennek, a gyógyszer megoldotta! 5. babás kismama
2011. aug. 19. 13:28
 17/38 anonim ***** válasza:

Szia, itt pedig a Másodikra készülő kismama.

Remélem, nem lesz gond, én ismerek sokakat, akik szinte végig vérezgették az első 13 hetet,sőt, volt, aki tovább is. Igazából a dokik se tudják, hogy miért van ez egyeseknél így, nálam se derült ki az oka, mert a progeszteronom elvileg a normál tartományban volt.

Próbálj sok E vitamint és magnéziumot szedni! (Az E vitamin állítólag emeli a progi szintet, mindenesetre ártani nem árthat.)

Vigyázz Magadra, drukkolok Nektek, és írj, hogy mi a helyzet!

2011. aug. 20. 11:14
 18/38 A kérdező kommentje:

Na még meg vagyok!:D

megpróbáltam nem agyalni és normálisan eltölteni a 20.át és jól vagyok. Főztünk anyukáméknál, másnap lovasnapon voltunk ahol tök jól éreztük magunkat. Jó sokat ücsörögtem, de azért kellett menni a lányom után is.

Rájöttem, hogy nekem egy bajom van, ha felidegesítem magam akkor van baj, mert olyan mintha az ideg egyből a hasamra menne.

2011. aug. 22. 08:28
 19/38 anonim ***** válasza:

Szia, örülök, hogy jól vagytok :-)

Vigyázz Magadra, de tényleg így van, hogy nem érdemes agyalni, mert úgyis úgy lesz minden, ahogy meg van írva :-)

Azért írj légyszi, hogy mi van Veletek, mert nekem is jól esik olvasni, hogy nem vagyok reménytelen helyzetben.

Az az igazság, hogy én is túl sokat agyalok, hogy mi lesz a következő Babánál. A Fiam maximálisan lefáraszt, nem egy egyszerű bébi ...

Mikor mész dokihoz?

Gondolok Rátok, sok sikert!

2. Babára készülő

2011. aug. 22. 13:21
 20/38 A kérdező kommentje:

Pont egy hét múlva megyek vissza a dokihoz, ha elérjük. Reggel még itt örültem de most már nincs minden rendben. A délelőttöm szaladgálósra sikerült a lányom egy percig sem hagyott békén és hát most barnázok megint:(

Megmondom őszintén nagyon elegem van ,mikor már egy kicsit pozitívabb lennék megint jön valami. A hasam is érzem, hogy fájdogál. Pont mondtam a férjemnek, hogy ha első baba lenne akkor tudnék vigyázni, meg egész nap feküdni mint 2 barátnőm is, de már ha van egy nagyobb akkor ez lehetetlen.

Egy a lényeg hogy már nagyon kivagyok és hiába próbálok meg pozitív lenni egyre nehezebben megy.

2011. aug. 22. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!