Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?
Szia!
Korábbi válaszoló vagyok.
Ne legyél nagyon elkeseredve, de tényleg próbálj meg vigyázni magatokra. Szerintem valahogy lassíts. Kérj segítséget a nagyszülöktöl, esetleg testvértöl, sogorasszonytól. Én is háziasszony vagyok, tudom mennyi melo van egy házban. Hanyagold a házimunkát, a férjed ugyis megérti. Ha tudsz, hozass pár hétig ebédet ovodából vagy valahonnan. Csak a legszükségesebbeseket csináld meg. És természetesen ne emelgesd a kislányod! Ez a legfontosabb.
Nálam kb a 12. hétig tartott a barnázás, de a 16. hétig szedtem a duphastont. Viszont olyan sokszor barnáztam, h a végén koraszülés lett belöle. Ezzel nem akarlak megijeszteni, de most TE és a KICSI vagytok a legfontosabbak!
Légy boldog!
Szia, itt 2. Babás.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én is ideges lennék a helyedben, de tényleg nagyon sokan barnáznak, sőt, véreznek a terhesség elején!
Nem tudsz hamarabb elmenni a dokihoz? Lehet, hogy valóban nem ártana egy kis progeszteron-pótlás, de persze én nem vagyok orvos, ez csak egy tipp. Talán kérdezz rá erre!
Írj, hogy hogyan alakultok, DRUKKOLOK!
Nálam 34 hetesen indult be a szülés, akkor visszatartották, 35+6 naposan hazaengedtek, de aznap reggel már fájásaim voltak, csak nem erösek. Aznap éjjel vissza, másnap délben meglett a kisfiam, pontosan 36hétre. Nagy baba volt, vagyis 3280grammal született, a méhlepény el volt öregedve. Aztán nagyon besárgult, még 10 napig voltunk bent.
Majd írj, mi volt a dokinál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!