Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis barnázás 5 v 6 hetesen...

Kis barnázás 5 v 6 hetesen volt v@lakinek, mi lett veletek?

Figyelt kérdés
5 hetes 4 napos kismami vagyok tegnapelőtt egy kicsit barnáztam felhívtam a dokimat, aki azt mondta pihenjek mert még nem nagyon tud mit tenni hétfőn jelentkezzek a magánrendelőjében. Azóta kis erős sárga folyásom van és néha, napi egyszer kétszer kis gyufafej nagyságú rózsaszínes nyák van /nem sok/. Mit gondoltok van esélyünk? Mi lehet hétfőn? Pihengetek de egy 2 és fél éves rosszcsont kislány mellett nem egyszerű.
2011. aug. 13. 17:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Korábbi válaszoló vagyok.

Ne legyél nagyon elkeseredve, de tényleg próbálj meg vigyázni magatokra. Szerintem valahogy lassíts. Kérj segítséget a nagyszülöktöl, esetleg testvértöl, sogorasszonytól. Én is háziasszony vagyok, tudom mennyi melo van egy házban. Hanyagold a házimunkát, a férjed ugyis megérti. Ha tudsz, hozass pár hétig ebédet ovodából vagy valahonnan. Csak a legszükségesebbeseket csináld meg. És természetesen ne emelgesd a kislányod! Ez a legfontosabb.

Nálam kb a 12. hétig tartott a barnázás, de a 16. hétig szedtem a duphastont. Viszont olyan sokszor barnáztam, h a végén koraszülés lett belöle. Ezzel nem akarlak megijeszteni, de most TE és a KICSI vagytok a legfontosabbak!

Légy boldog!

2011. aug. 22. 19:00
 22/38 A kérdező kommentje:
Hú egyre jobb. Az első babám koraszülött volt de nem barnázás miatt hanem felszálló baktérium okozta a bajt. Utsó válaszoló neked hány hétre született a baba? Ezt jó hogy írtad mert rákérdezek majd. A koraszülést mindenáron el kell kerüljek mert azt nem bírom ki még egyszer.
2011. aug. 23. 08:12
 23/38 anonim ***** válasza:

Szia, itt 2. Babás.

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Én is ideges lennék a helyedben, de tényleg nagyon sokan barnáznak, sőt, véreznek a terhesség elején!

Nem tudsz hamarabb elmenni a dokihoz? Lehet, hogy valóban nem ártana egy kis progeszteron-pótlás, de persze én nem vagyok orvos, ez csak egy tipp. Talán kérdezz rá erre!

Írj, hogy hogyan alakultok, DRUKKOLOK!

2011. aug. 23. 10:46
 24/38 A kérdező kommentje:
Ha holnap is ilyen sz@rul leszek akkor este bejelentkezek.
2011. aug. 23. 13:23
 25/38 anonim ***** válasza:

Nálam 34 hetesen indult be a szülés, akkor visszatartották, 35+6 naposan hazaengedtek, de aznap reggel már fájásaim voltak, csak nem erösek. Aznap éjjel vissza, másnap délben meglett a kisfiam, pontosan 36hétre. Nagy baba volt, vagyis 3280grammal született, a méhlepény el volt öregedve. Aztán nagyon besárgult, még 10 napig voltunk bent.

Majd írj, mi volt a dokinál! :)

2011. aug. 23. 20:14
 26/38 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagy?Remélem nincs semmi gond!!!!Ha van egy kis időd írj!
2011. aug. 28. 10:13
 27/38 A kérdező kommentje:
Ma megyek dokihoz, de a hétvége nagyon rosszul indult. azt hittem csütörtökön, hogy vesegyulladásom van mert annyira fájt a hátam, hogy fel sem bírtam kelni, pénteken vérvétel vizelet minden, délutánra meg is lett az eredmény minden negatív volt. Azóta nem fájt a hátam, de mintha egy kis felfázásom lenne, nem fáj semmi,csak egy kis irritációt érzek pisilések után. Mindig van valami. Ja és tegnap reggel véreztem egy kicsit.
2011. aug. 29. 07:58
 28/38 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt az orvosnál!Szerintem nincs ám semmi baj,csak nagyon aggódsz nem?Én is ilyen vagyok ám!Én 5-re megyek dokihoz 9+5hetes vagyok.3hetente járok uh-ra,mert úgy izgulok,hogy ne legyen semmi baj.Már most gyomor idegem van!Kitartás!!!
2011. aug. 29. 13:12
 29/38 A kérdező kommentje:
Nekem is nem tudok mit kezdeni magammal csak járok az idegbe.
2011. aug. 29. 14:19
 30/38 A kérdező kommentje:
Minden Ok Hála Istennek van szívhang, nincs sehol leválás, a vérzés és barnázás azt mondta majd elmúlik. Azt mondta akár írásba is adja, hogy nem lesz baj:))
2011. aug. 30. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!