Alfél gondok.38-39 hetes kismamik nektek nincs?
elegem van már az alfelemből! értem itt a szeméremtestem.
Ég-viszket-fáj, de semmi gombát fertőzést nem talált a doki.Vett kenetet mindent de semmi baj. Ég és alig bírok ráülni,közben nagyon sok sárgás cucc folyik belőlem, néha ,ár úgy érzem magzatvíz.
Van valakinek hasonló panasza így a vége felé?
bocs hogy beleírok, de
Nekem is nagyon fáj a nuni főleg mikor lépkedek, nekem nem viszket meg semmi ilyen, van folyásom de inkább fehér. 1 ujjnyira vagyok kitágulva ez akkor nálam is azt jelentheti hogy tágulok tovább?
1. aham,nem gondoltam hogy ennyire van köze mert érzésre mint egy jó kis gombás gebasz...de a mszájam meg minnyá szétszakad úgy fáj...
2. ámenn,legyen igazad,már nagyon terhes vagyok :)
2. hsznak: jelentheti igen, ha már a terhesség végefelé vagy. (36 hét után.) Előtte is jelentheti ezt, de akkor érdemes megnézetni a dokival a méhszájat, mert az nem annyira jó, ha pl. a belső nyílik kifelé.
De a terhesség vége felé ezek már jelek, a "természet" súg a nőknek, hogy közeledik az idő.
Egyébként meg elhiszem Kérdező, hogy már szülnél, én még csak 28 hetes vagyok, de néha már most mennék ...:) Jó, a baba miatt nem, hanem mert itt fáj-ott fáj.... És még most jól bírom magam, de még nagyobb hassal, még kevesebb mozgástérrel....:S
Szóval : Mielőbbi könnyű és szép szülést kívánok neked! :)
mult héten c:2110 voltam,de azóta úgy nyillal fáj hogy valami bizti történik...
ráadásul jó pici a bébi BPDje 98 ,súlybecslése 4200gr,szóval jobb lenne ha kibujna...neki is nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!