Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom elképzelni, hogy...

Nem tudom elképzelni, hogy benne van a hasamban egy baba, hiába látom az uh-on és érzem a mozgását. Miért nem tudom elképzelni? Miért nem tudok "belelátni"?

Figyelt kérdés

Mindjárt szülök, egy hónap sincs vissza. Nagyon várom már a babánkat, akit egyszerűen nem tudok elképzelni. :S Siralmas vagyok, igaz?

Amúgy a hasam sem túl nagy, emiatt is bizonytalankodom.

Mások fotóit nézve olyan természetes, hogy a nagy pocakja egy kis potonytyot rejtett. Akkor magamnál miért nem?

2009. ápr. 12. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam most 3 hónapos. Még mindig annyira valószerűtlen nekem, hogy az én kisfiam és hogy bennem növekedett 9 hónapig.

Én csodaként élem meg és nagyon hihetetlen, hogy köztünk van.

2009. ápr. 12. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez nyilván első baba, ekkor ez a normális... a második várása ezért egész más, akkor még sokkal jobb!! nekem 3 van...:-))
2009. ápr. 12. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj. Én 2-3 héten belül szülök, de még mindig irígykedve nézem a kismamákat, mintha nekem nem is guggolna egy pici a pocakomban. :-)

Remélem, ha a kezemben lesz, majd végre én is felfogom a kis hülye agyammal.

2009. ápr. 13. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Én mindkét gyerekemnél szülés utáni napokban, amikor már egész nap velem voltak,fogtam csak fel, hogy ő(k) már ott vannak.

A hasamhoz sem igazán tudtam beszélni.

2009. ápr. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!