29 hetes vagyok es olyan nehez elkepzelni hogy mar akkora baba van a pocakomban, mert nem tul nagy, nektek is nehez elkepzelni?
szió
nem hiszem,h a 98cm-d az pici lenne!nekem se tünik nagynak a pocim:vannak akik kicsinek látják vannak akik nagynak!én már azt se veszem észre ha nőt egy picit,de a benne lévő manót nagyon jól érzem!én se tudom elhinni,h egy kicsi emberke van bent!próbálom elképzelni,h hogyan fekszik bent,de nem megy.....marad az érzés és majd a csoda mikor kint lesz
üdv:34hetes kismami
erdekes hogy a 98 cm-t nagynak mondjak,es az is de rajtam hatulrol nem latszik hogy terhes vagyok,elöröl sem,ha egyszinü felsöt huzok,csak oldalrol.igen, a mocorgast jol erzem,nagyon sokat mozog,es neha eleg kellemetlen de imadom.sokszor hajnalig fennt vagyok es nezem a hasam mert a dragam akkor van fennt.talan most nöl bele a pocakba,lehet azert nem tünik fel a növekves
köszönöm a valaszt es sok boldogsagot a babahoz.
Szerintem sem kell aggódnod hiszen minden kismama más és más, és tényleg az a lényeg hogy mocorog a kisbabád és ezt érzed és erre koncentrálj.
Egyébként mi az hogy hátulról nem is látszik hogy kismama vagy?! Már nem is haragudj, de rajtam igen és nem tölt el hatalmas örömmel. Kikerekedett az egyébként csinos popóm és hátul még úszógumim is nőtt kétoldalt...ez szerinted mennyivel jobb? Úgyhogy ne aggódj inkább élvezd ami még hátra van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!