A méhem novekszik? Más is igy érezte?
Figyelt kérdés
olyan érzés néha mintha meg akarna jonni, de enyhébb mensi szeru fájdalom, nem nevezheto gorcsnek, és a mai nap meg szúr, nyilal a szeméremcsontom felett bal oldalon, a baba a jobb oldalon van, sot még éjjelei ha felébredek érzem hogy itt-ott szúr, picit nehezebb a másik oldalamra fordulnom mert szúr is, feszul is és nagyon ,,dolgozik,, valami odabenn. mensi szeru már elmult, most csak itt-ott bele szúr, bele csipked, és derekam is szokott itt-ott fádogalni, azaz hogy inkabb lejebb:-)minden rendben van?csak novekszik?2011. aug. 12. 10:16
11/12 anonim válasza:
Ugyanezt érzem, mai napig, de én már minimum 4-5 hete!
Mensi szerű, de nem olyan fájdalom, nekem is szúr, érzem ahogy feszül, még azt is hogy a szalagom hogy nyúlik.
Nekem például nagyon kényelmetlen totál kinyújtott lábbal feküdni, mert akkor még jobban feszül, még jobban érzem. Én ilyenkor lefekszem oldalra, kicsit összekuporodok, megkeresem azt a pózt, ami a legkényelmesebb és pihenek egy kicsit.
Esetleg beveszek 1 Magne B6-ot és az is el szokta lazítani, bár nem mindig!
Szerintem minden rendben van, csak mi jobban érzékeljük mi folyik odabent, mint mások!Vagy ő nekik pont van más panaszuk ami rosszabb, és ezzel nem foglalkoznak! :)
12/12 A kérdező kommentje:
koszonom kedves utolsó:)nagyon aranyos vagy
2011. aug. 12. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!