A méhem novekszik? Más is igy érezte?
Figyelt kérdés
olyan érzés néha mintha meg akarna jonni, de enyhébb mensi szeru fájdalom, nem nevezheto gorcsnek, és a mai nap meg szúr, nyilal a szeméremcsontom felett bal oldalon, a baba a jobb oldalon van, sot még éjjelei ha felébredek érzem hogy itt-ott szúr, picit nehezebb a másik oldalamra fordulnom mert szúr is, feszul is és nagyon ,,dolgozik,, valami odabenn. mensi szeru már elmult, most csak itt-ott bele szúr, bele csipked, és derekam is szokott itt-ott fádogalni, azaz hogy inkabb lejebb:-)minden rendben van?csak novekszik?2011. aug. 12. 10:16
2/12 anonim válasza:
Hopp, elolvastam mégegyszer. Szóval a kérdés csak az, hogy mennyi idős terhes vagy?
3/12 A kérdező kommentje:
perszehogy az, 10 hetes:)
2011. aug. 12. 10:19
4/12 anonim válasza:
Igen, csak növekszik. Semmi gond. Azért ha kellemetlen és tudsz, pihenj, feküdj le, de nincs semmi gond szerintem. Nekem is volt, főleg az ikrekkel, pedig második terhesség volt.
5/12 A kérdező kommentje:
koszonom, akkor megnyugodhatok? ha tobbet mozgok és nincsen lehetoseg pihenni akkor mensi szeru és a derekam is fáj, de utoljára kedden éreztem, most meg szúrni kezdett legalul a csont felett, idokozonkét bele-bele szúr, csípked:)
2011. aug. 12. 10:25
6/12 anonim válasza:
Igen,ez ilyen. Nyúlnak a szalagok, nő a méh, meg talán már a csípőd is szélesedik. Kicsit kellemetlen tud lenni.
7/12 A kérdező kommentje:
szélesedik bizony, ha magamhoz illesztem a derekamhoz a nadrágjaimat, hát bizony egy eléggé rovidebb, mindkét oldalon kimarad vagy 5cm, ahhoz képes hogy állando háyningerrel kuzkodom, már 1kg felszettem, sok kismama meg fogy, de ha jobban érzem magam, bizony megennék szinte mindent:)
2011. aug. 12. 10:41
8/12 sumergo válasza:
Hogy érted azt, hogy a baba a jobb oldalon van? A méhed középen van.
9/12 A kérdező kommentje:
úgyhogy inkább a jobb felén mintsem kozéppen, ott ver az én csoppsegem szivecskéje gyonyoru 140-180 értéket:-)
2011. aug. 12. 11:41
10/12 A kérdező kommentje:
de mit számit az hogy melyik oldalon?nem az a lényeges a kérdésemben:)
2011. aug. 12. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!