2010 márciusába született babáknak van már testvérük vagy gondolatba van?
2010.02.12-én született a fiam, a nővére 17 hónappal idősebb nála.
Nem tervezünk 3. gyereket, mert bár én nagyon-nagyon szeretnék, be kell látnom, hogy hacsak nem nyerünk a lottón, nem fogunk tudni többet felnevelni...
szia
az én kislányom 2010 március 11 én született
holnap lesz 17 hónapos éppen :)
és majd 3- 4 év múlva tervezzük a kistesót.
A fiam 2010.áprilisában született, a húga úton van, 25 hetes terhes vagyok. 20 hónap lesz a két gyerek között.
NEm igy terveztük, de nagyon szerettem volna újra babázni.
17.06
Az én kislányom is márc.11-én született.Te hol szültél?
Utolsónak gratulálok!! :)
Nálunk a második kisfiam született 2010juniusában, és jövö februárban érkeik a legkisebb testvérke.
Én nem érzem tehernek a nevelésüket- nem az anyagiakra gondolok, hanem a türelemre, és rájuk szánt időre.
De nem vagyunk egyformák- nincs ebben semmi kivetvinvaló.
Meg sok függ attól is, hogy milyen természetű gyereke van az embernek mondjuk elsőre, vagy másodikra. Nálunk az első gyerek egy kis szótfogadó csendes viráglelkű kisfiu, a kistesója már kicsit vagányabb, szuperül eljátszanak egyedül, vagy együtt is, nem igénylik a társaságomat minden pillanatban, nem nehéz velük az élet egyáltalán. :)
De ismerek pár olyan gyermeket, akik mellett nem biztos, hogy akár még egy tesót is bevállaltam volna, nemhogy kettőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!