A cukorterhelésről valaki valamit írna? Hogy zajlik? Tényleg két órát ott kell majd kint ülnöm? Haza tudok addig menni?
Szerintem kibírod azt a két órát, az sztk-ban meg nagyobb biztonságban vagy mint kint az utcán, vagy otthon, ha esetleg baj lenne.
Amúgy 2 óra elmegy nagyon gyorsan, vannak más, hasonló vizsgálatok, például laktóz érzékenység vizsgálat, ahol hasonló módon tömény cuccot itatnak veled, azt nem lehet ízesíteni, és ott 4 órát kell ülni, fél óránként vérvétel, és szonda.
Ezt csak azért írtam, hogy fogd fel úgy, hogy ez a két óra, mondjuk ahhoz a négyhez képest,csak a fele :) és azt is ki lehet bírni.(pedig aztán én elég türelmetlen tudok lenni)
Vegyél újságot,vagy vigyél valakit, úgy gyorsabban megy az idő!
2 éve még nem így volt,de most nekem úgy csinálták,hogyha nem volt 1 hónapnál nem régebbi vérvételről papírom,akkor csak simán vettek vért és hazaküldtek,hogy másnap vehessék le a terhelésest.
Másnap megint éhgyomorral mentem be soron kívül és ott levették a vért,majd megitattak velem egy pohár cukros vizet(amit előtte a patikában kellett kiváltanom) és mehettem oda ahova akarok. 2 órával később kellett visszamennem és újra vettek vért.
2 éve hazamentem,most meg csavarogtunk a férjemmel és a lányommal addig."Mindentől rosszul vagyok" típus vagyok én,de ettől a cukros víztől nem voltam az egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!