Hogyan zajlik az amniocentézis és utána a mindennapok? (többi lent)
Aki mostanában volt, az elmesélné nekem részletesen, hogy neki hogy volt, bemehetett e vele a párja,mikor kapta meg az eredményt, mi szerepel a leleten? Vissza kellett menni ellenőrző uh-ra?
Utána meddig pihent, mit meddig nem csinált,(hajlongás, nehezet emelés) hogy állt vissza a régi kerékvágásba (mit kezdett el mikortól csinálni, séta, házimunka, bevásárlás, utazás hosszabb távra, vezetés, bármi más)
Eddig problémamentes terhességem volt, eléggé izgága típus vagyok, de szeretném betartani az utasításokat, szeretném ha utána is problémamentes lenne a terhességem és persze a babánknak a legkevesebb rosszat szeretném.
A Máv kórházba fogok menni amúgy dr. Hajdú Krisztinához, esetleg ha nála voltál, az is érdekelne, hogy szúrásban is olyan profi, mint uh-kor?
Nekem 3 éve októberben volt amniom, a 19. héten,
Sote I-en csinálták.
Bementem reggel , délelőtt megcsinálták, bent maradtam egy éjszakára, majd hazamentem
(utána is hazamehettem volna, ha akork, Pesten lakunk de így jobb volt)
Pár napig pihentem, (nem igazán feküdtem),aztán elmentünk hosszú 7végére(erdei túrák) után mentem, vissza dolgozni.
Eredményért 21 hónap múlva kellett menni, akkor csináltak egy UH-ot is
Nem hiszem, hogy extra profinak eklll lenni a szúráahoz, fogalmam sincs nekem ki csinálta, de végig figyelte az ulatrahanngal.
Az egséz bevavatkozás kb 2 pőerc, nem fájdalmas.
Utána sem volt se görcs, se semmi.
Előtte és utána pár napig magnéziumot kellet szedni, ezt még a konzultációmn mondták, hogy kezdjem el.
Saját elhatározásomból csináltattam meg, akkor 37 éves voltam.
Ha valami gond van,akkor amnio után 2 héttel telefonálnak.
Ha kéred, megmondják a baba nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!