Anita0802 kérdése:
Szerintetek mit tegyek? 6 hónapos km vagyok. Hetek óta megy a balhé nálunk. A többi lent.
Figyelt kérdés
a gondok ott kezdődtek,hogy az anyósom az első perctől kezdve nem örül a babának,mert öregíti(47éves)meg nem érzi magát nagymamának,olyan igazi miss.folyamatosan ellenem hangolja a fiát kb.2 hete azzal állított ide hogy költözzön haza az élettársam mert nem tőle van a gyerek(ezt a piacon hallotta)meg kérjen apasági tesztet csak akkor akkor fizessen gyerektartást is.a vérnyomásom felment 150/115re a pulzusom 137 volt.azóta az egész család engem támad,ennek tetejére tegnap este azzal állt elő a párom hogy ő nem érzi jól magát nálunk,a nagymamámnál lakunk,ezért úgy döntött haza költözik,de jön majd minden nap és támogat mindenben.mondanom sem kell mennyire jól esett.már egy ideje furcsán viselkedik pl.úgy kell neki könyörögni hogy ha rúg a baba rakja oda a kezét és akkor sem bírja tovább fél percnél.azt érzem hogy sem én sem a baba nem érdekli és egyikünket sem szeret.reggel sírógörccsel ébredtem olyan rémálmom volt,hogy elhagy.tisztában vagyok vele hogy ezeket a baba is érzi.ez is idegesít ne hogy valami baja legyen,de félek is mi lesz velünk egyedül,per pillanat 28500ft az összes pénz amit kapok.egész nap gyomoridegem van.ti mit csinálnátok a helyemben.bocs,hogy hosszú voltam.2011. aug. 8. 09:25
21/21 A kérdező kommentje:
semmi baj nem haragszom,azért raktam fel a kérdést ide,hogy más véleményeket is meghallgassak,ha ez nem egyezik az én véleményemmel vagy nem tetszik az benne van a pakliban.ugy hogy nincs harag.
2011. aug. 9. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!