Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig adjam babámnak forralva...

Meddig adjam babámnak forralva a vizet? Ti meddig forraltátok? Bár van a csapon víztisztítónk, de elég rossz nálunk a víz (szerintem). Most 9 hónapos.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
én 1 éves koráig
2011. ápr. 18. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Budapesten lakunk...

14 hónapos fiamnak ha csapvizet adok, akkor csak forralás után adom!!! Én se iszom meg itt a csapvizet. Egyébként inkább szentkirályi mentes vizet veszek, és azt isszuk mindannyian!

2011. ápr. 18. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
1 éves koráig kell forralni. Én utána ásványvizet adtam neki, csapvizet nem.
2011. ápr. 18. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

8 hónapos korától kap csapvizet, illetve előtte is azt kapott, de forralva. Nagyon jó minőségű a víz, sokkal több ásványi anyag van benne, mint némelyik ásványvízben, nameg a tisztasága is olyan, hogy bátran adható. (16. kerület)

Ha nem itthon vagyunk, akkor üveges babavizet adok a kisfiamnak.

2011. ápr. 18. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
9 hónapos koráig forraltam.
2011. ápr. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!