Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? 6...

Anita0802 kérdése:

Szerintetek mit tegyek? 6 hónapos km vagyok. Hetek óta megy a balhé nálunk. A többi lent.

Figyelt kérdés
a gondok ott kezdődtek,hogy az anyósom az első perctől kezdve nem örül a babának,mert öregíti(47éves)meg nem érzi magát nagymamának,olyan igazi miss.folyamatosan ellenem hangolja a fiát kb.2 hete azzal állított ide hogy költözzön haza az élettársam mert nem tőle van a gyerek(ezt a piacon hallotta)meg kérjen apasági tesztet csak akkor akkor fizessen gyerektartást is.a vérnyomásom felment 150/115re a pulzusom 137 volt.azóta az egész család engem támad,ennek tetejére tegnap este azzal állt elő a párom hogy ő nem érzi jól magát nálunk,a nagymamámnál lakunk,ezért úgy döntött haza költözik,de jön majd minden nap és támogat mindenben.mondanom sem kell mennyire jól esett.már egy ideje furcsán viselkedik pl.úgy kell neki könyörögni hogy ha rúg a baba rakja oda a kezét és akkor sem bírja tovább fél percnél.azt érzem hogy sem én sem a baba nem érdekli és egyikünket sem szeret.reggel sírógörccsel ébredtem olyan rémálmom volt,hogy elhagy.tisztában vagyok vele hogy ezeket a baba is érzi.ez is idegesít ne hogy valami baja legyen,de félek is mi lesz velünk egyedül,per pillanat 28500ft az összes pénz amit kapok.egész nap gyomoridegem van.ti mit csinálnátok a helyemben.bocs,hogy hosszú voltam.
2011. aug. 8. 09:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Drágám, te hogy tervezed a jövődet? Ha velem, meg a babával, akkor légyszíves beszélj anyáddal, hogy kicsit fogja vissza magát és költözz vissza. Ha vele akarsz élni, akkor meg maradj ott, majd a bíróság eldönti, hogy mikor láthatod a gyerekedet és hogyan támogasd.

Ennyi

2011. aug. 8. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A párod még nem felnőtt, csak egy kisfiú,akit anyuci irányít.

Sajnos kicsi az esély rá,hogy felnőjön,mire jön a baba. Ez egy hosszú kemény, tudatos (!) tanulási folyamat olyanoknál,akiknek ilyen erős karakter az anyjuk és a kisfiából örök gyereket csinált.

HAllgass az ösztöneidre, de szó nélkül akkor se hagyd az anyjánál sem. Ettől rosszabb már nem lehet a helyzeted náluk. Csak a babára figyelj! A sok stressz nehogy visszafordíthatatlan folyamatokat okozzon...

Nagyon sajnállak, de neked sajnos ettől nem lesz jobb :( Amit tehetsz, hogy ultimátumot adsz a párodnak.

2011. aug. 8. 10:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom,szar helyzet:-( Tervezett a baba?Én is azt látom hogy az lehet az egyik megoldás,ha adsz neki határozott,(nem hisztiző) komoly,magabiztos ultimátumot.Anyóssal is vele is beszélgess el egyszerre,mondd meg ha nekik nem kell a saját unokájuk/gyerekük,akkor te tovább állsz,nem fogod senkinek sem bizonygatni hogy a ti babátok,már igy is épp eléggé megaláztak téged is, és a még meg nem született gyermeketeket is.

Szerintem még van remény hogy megjön a pasid esze,bár ha tényleg komolyan gondolja azt az elköltözést,akkor aszerintem nincs vissza út.

2011. aug. 8. 12:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Hideg fejjel, hűvösen. Én a helyedben elkezdenék teljesen másképp viselkedni, mint ahogy várja.

Lehet, hogy csak 24 éves vagyok, de ennyi idő is elegendő volt, hogy megtanuljak egy igencsak lényeges dolgot a pasasok lelkületéről: hisztivel, sírással sem nem érsz el náluk. Csak egy dologgal lehet "alakítani" őket: szarj a fejére olyan magasról, amilyen magasról csak tudsz.

Egyrészt, a pasik az ilyet nem tudják hová tenni, és a saját férfias büszkeségüket sérti, másrészt mert épp nem ezt a viselkedést várja, és ezzel megdöbbented.

Ne kérd, hogy tegye a pocakodra a kezét, ne kérj tőle egyszerűen semmit. Kijelentéseket tegyél: "Drágám, költözz! Remélem megérted, hogy TERHES vagyok, és nekem nincs arra az idegre szükségem, amit te meg anyád jó néhány hete generáltok körülöttem. Ha megszületett a lányunk/fiunk, küldök egy SMS-t. Szervusz."

Ne sírj, akkor sem, ha elmegy. Mert jó esélyed van rá, hogy elszégyellje magát, és ő kezdjen visszakuncsorogni. Ha sírsz, akkor azzal a tudattal megy el, hogy mégiscsak az ő férfiassága győzött, ezt pedig nem szabad hagynod. Hidegen, hűvös fejjel.

Nem túl rózsásak a kilátásaid, de ha ez a nem várt hozzáállásod sem hat, még mindig megvan annak az esélye, amit az egyik válaszoló írt: hogy a baba születése után rájön, mekkora barom volt.

Én szurkolok nektek!

2011. aug. 8. 18:24
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen tanácsokat és a válaszokat.jó esett az együttérzés. azóta már telefonált hogy ha hajlandó vagyok vele albérletbe költözni akkor nem költözik haza. erre nem tudom mit reagáljak. miért jobb egy olyan hely ahol fizethetem a kaukciót a lakbért plusz a rezsit a helyet hogy a babára költenénk. itt csak a rezsibe kell beszállni.ja és az nagyon tetszett hogy azt álmodta hogy rajta kapott két férfival.csak én gondolom hogy ez már igy beteges?????
2011. aug. 8. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Arról nem tehet mit álmodik...de valahogy el kell érned náa hogy bizzon benned,az anyucit meg kicsit épitse le.Az albérlet jó 5 let szerintem.
2011. aug. 8. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Most nem tudom, mit sírsz... Még ultimátumot sem kellett adnod, ő mondott megoldást. És szerintem a legjobbat. Albérletbe mentek szépen kézen fogva. Arra nem is gondoltál, hogy lehet, hogy őt zavarhatja a nálatok lakás. Nem érzi otthon magát, ezzel nincs semmi gond, nem is az otthona. Ő veled akar egy közöset, először albérletet, aztán majd meglátjátok. Szerintem tök jól gondolkodik a palid. Az, hogy mit álmodik.... Azt ki nem sz****ja le. Legalább féltékeny álmába. Gondolom neked is vannak rossz álmaid (babáról, róla), tök normális ez is. Jah az albérletben legalább gyakorolhatod az anya, meg félig feleség, háziasszony szerepet. Nem árt, ha a felmenőd nincs a nyakatokon. Ne félj, végül is gyereket vállaltál az életed így is úgy is megváltozik.
2011. aug. 9. 08:42
 18/21 A kérdező kommentje:
szerinted az nem ultimátum hogy vagy elköltözök vele vagy elhagy miközben az ő gyerekét várom? továbbá a gond az hogy nem csak álmodik ilyeneket hanem mivel a drága anyukája teli dumálta a fejét mindenkire betegesen féltékeny aki él és mozog.sőt ha picit értenél hozzá akkor tudnád,hogy az hogy éjszaka mit álmodik egy ember nagyban függ attól amit napközben nem tudd feldolgozni az agya. ergo ha ilyeneket álmodik az annak az eredménye hogy folyamatosan ezen fantáziál.ja és nem sírok csak nem tudom eldönteni hogy vállaljam az egyedülálló anyák életét csórón de nyugodtan vagy költözzek vele vállalva hogy kiszolgáltatom magam és gyermekem egy olyan embernek aki gondolkodás nélkül az anyukáját választja helyettem és a gyermeke helyett.és meg van győződve róla hogy nekem az az életcélom hogy őt megcsaljam.
2011. aug. 9. 10:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Most te mit akarsz? Ezt az embert apaként/élettársként? Szerintem ha vele mész egy albiba, akkor megszűnnek a képzetei... Szóval döntsd el felnőtt módjára. Ne kifogásokat keress. Ez azért nem jó, az azért... Menj albiba vele és éljetek boldogan.
2011. aug. 9. 12:21
 20/21 anonim ***** válasza:

8:42, 12:21 én voltam.

Bocsánat, ha egy kicsit bunkónak hangzott, nem akartam az lenni. Ne haragudj! Viszont nagyon sakk matt helyzetben vagy, sajnos. És csak arra akartam célozni, hogy rendes a párod, mert megoldásokat keres. Aki neked idegesítő anyós, az neki az édesanyja. És ez így marad. Szerencsétlen fickót két oldalról rugdossák. Nekem úgy tűnik szeret téged és a picit is. És ezért akar veled külön egybe költözni. Még egyszer bocsánat, elég ízé tudok lenni.

2011. aug. 9. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!