Szerintetek mit tegyek? 6 hónapos km vagyok. Hetek óta megy a balhé nálunk. A többi lent.
Én otthagynám a páromat a p.csába, és inkább összeállnék valami jó ismerőssel, bnővel, olyannal, akiben bízok és számíthatok rá a szülés után is.
Azért a 30 000 ftból, ha ügyesen gazdálkodsz, meg tudsz élni, de a gyermekkel ketten már nem valószínű. :( Sajnállak, de nem éri meg, h rosszul is légy az ostoba párod meg a hülye anyja miatt.
Ja, és tudod ki engedné anyósnak, h lássa az unokáját... ezek után kizárt, aztán majd nyavalyoghat.
én a helyedben azt tenném,hogy kivernék 1kurv@@@ nagy cirkuszt,az anyját enyhén szolva elmondanám mindennek,de csak civilizált szavakkal,hogy igyis lássa,hogy te kulonb vagy,mint az anyja.Kiabálj vele,és kezdj el sírni,hogy felfogja,hogy mégis milyen komoly a helyzet,hisz te tole kisbabát vársz,és kozos jovot terveztetek ezzel.Ez egy elég nagy dontés.Jah és én még meg is fenyegetném,hogy ha igy fog hozzáálni a dolgokhoz és továbbra is az anyja fogja irányítani,akkor téged felejtsen el...
és az lesz a pláne benne,ha megszuletik a kisbabátok,tiszta apja lesz,le sem tagadhatná majd.Akkor majd elgondolkozik,hogy mekkora kocsog volt veled.
Azt persze mondanom sem kell,hogy az anyosodat én szemenkopném,ha ilyeneket csinálna velem,és persze a kisbabádat nem láthatná ha ezt velem csinálná.Mit képzel már magárol az a boszorkány.?!?!
totál sajnállak,komolyan.Amugy én csak ne beszéljek,mert nekem hasonlo az anyosom sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!