Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmagyarázzátok? Miért van...

Elmagyarázzátok? Miért van az, hogy a terhes nők többsége, ha nem szeretne gyereket, inkább elveteti, mint kihordja és örökbeadja?

Figyelt kérdés

Mert tudjátok, ők mindig arra hivatkoznak, hogy hogy jut eszembe örökbeadni a gyerekem, akit megszültem, nem engedni az anyai szeretet.

De hát hogy van az, hogy az anyai szeretet ehelyett inkább azt diktálja, hogy "ha én nem tudom felnevelni, ne is élhessen"?

Segítetek megérteni.

u.i. lehet ilyeneket kiírni, hogy "ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett", csak nem fog érdekelni. Én normálisan kérdeztem, senkit sehová nem küldtem el, ezért tőletek ugyanezt várom.

2011. aug. 6. 19:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek!!! TE NORMÁLIS VAGY??? Sajnos inkább abortusz ha nem tudja, vagy nem tudja eltartani és, és normális körülmények közt felnevelni. Szerinted hordja ki és adja örökbe te eszt komolyan gondolod, hát gratulálok !!!
2011. aug. 7. 14:49
 32/33 anonim ***** válasza:
HA TE MÁR SZÜLTÉL,ÉS ILYET ÍRSZ KI , SZÓHOZ NEM JUTOK. ATYAÚRISTEN VANNAK ILYEN EMBEREK???!!!
2011. aug. 7. 14:53
 33/33 anonim ***** válasza:
Aki a babát elveteti sok esetben fel sem fogja, nem törődik vele. Ha a baba beteg teljesen megértem, mert erre a világra olyan gyereket szülni felelőtlenség, hiszen csak teher a társadalomnak. Aki véletlenül teherbe esik, és nem akarja megtartani részt kell vennie egy megelőző tanácsadáson, ahol megpróbálják meggyőzni, hogy ne tegye, nevelje fel, vagy adja örökbe. Sajnos nem elég a nevelendő csecsemő, mert 2-3 év mire egy család babát kap, és abból a 2 -3 évből kb. 1/2 év mire átesik a minősítésen, és megkapja a határozatot. Én abszolult örökbefogadás párti vagyok, és tisztelem aki ezt teszi, viszont nem tartom helyesnek a 6hét várakozási időt amíg az édes szülő visszaléphet, valamint a nyitott örökbefogadást, ahol az édes szülő képbe kerülhet, mert nem tesz jót a gyermek személyiség fejlődésének.
2015. ápr. 19. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!