Elmagyarázzátok? Miért van az, hogy a terhes nők többsége, ha nem szeretne gyereket, inkább elveteti, mint kihordja és örökbeadja?
Mert tudjátok, ők mindig arra hivatkoznak, hogy hogy jut eszembe örökbeadni a gyerekem, akit megszültem, nem engedni az anyai szeretet.
De hát hogy van az, hogy az anyai szeretet ehelyett inkább azt diktálja, hogy "ha én nem tudom felnevelni, ne is élhessen"?
Segítetek megérteni.
u.i. lehet ilyeneket kiírni, hogy "ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett", csak nem fog érdekelni. Én normálisan kérdeztem, senkit sehová nem küldtem el, ezért tőletek ugyanezt várom.
Értsd idézőjelben...tisztában vagyok azzal, hogy nem az, az anyukám fogalmazott így. a lényeg, hogy fizikailag nem érzi még, csak tudja, és látja az UH-on..és az enm ugyanaz mint megfogni,
nem értek egyet azzal, hogy helyes, de talán igaz lehet, hogy emiatt...meg , azzal, hogy így nem kell vállalni a felelősséget
Az a legszomorúbb, hogy az abortuszt vállaló nők nagyrésze oda sem figyel a védekezésre...:(
"még minidg én"
De vannak JÓ lehetőségek is! Miért csak a rosszakat nézitek? Ez neked is szól "A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57"
Ha megszületik, még jó is lehet neki. Ha nem: akkor semmi jó nem lesz... és én értem, hogy szar terhesnek lenni, szülni, de itt másik emberről is szó van...
"akinek ahhoz nincs esze, pénze, hogy védekezzen, az nem fogja felkutatni Karakószörcsögről vagy más eldugott kis faluból az alapítványokat."
Te is kizárólag a negatív oldalt látod. És mi van mondjuk, ha egy művelt, intelligens lány esik teherbe úgy, hogy rendesen védekeztek? Ő se tudná az alapítványokat felkutatni?
Ezt én sem értem...Fel sem merül alternatívaként az örökbeadás, legtöbször csak a "szabaduljunk meg a problémától"
"megint én"
"Ha így menne, hogy szülés előtt megkeresed azt a párt, aki örökbe fogadja a gyerekedet, akkor nem lenne egy gyerek sem árvaházban. Erre még nem gondoltál? Amúgy meg: aki örökbe akar fogadni az már nyilván nagyon kétségbeesetten akarja azt a gyereket. Akkor meg, miért válogat annyit? Menjen el egy árvaházba és válasszon onnan magának gyereket. Vannak éppen elegen, akik családra vágynak. Szerintem..."
Ha ez így lenne, akkor nem létezne egy gyerek se, aki alapítványon át került szülőhöz. Erre még nem gondoltál?
Nem tudom, miért bántod ezeket, az alapítvány pont arra egy eszköz hogy az árvaházra ne legyen szükség. Erre még nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!