Rengeteg szénsavasat iszom és nagyon felpuffadok tőle. Engem nem zavar de a babának nem árt ugye?
Szia. Terhességem alatt rá sem bírtam nézni a szénsavmentes dolgokra, szénsavasat tudtam csak meginni, de abból viszont rengeteget, mert állandóan szomjas voltam. Kisfiamnak semmi baja nem lett tőle, gyönyörű szép egészséges kisbaba.
Üdv 5 hós kisfiú anyukája
Szia!
Én terhesség előtt csak a szénsavmentes folyadékokat tudtam meginni.
Aztán amikor 6 hetes terhes voltam, egyszerűen rosszul voltam atttól, amiben nem volt buborék. Ásványvíz, kóla, kinley gyömbér, canada dry, fanta... Ezeket iszogattam, főleg az ásványvizet, az üdítőkből napi 3-4 decit. Jól megböfögtetett és jobban lettem.
Amint megszültem, nem bírtam ránézni a szénsavas italokra, csak a szénsavmentesekre:)
Azért nem ajánlják amúgy, mert állítólag felfújnak, felpuffad az ember gyomra. Nekem nem volt ilyen gondom.
A kisfiam pedig makk egészségesen született.
Jelenleg 7 hetes kismama vagyok, de most csak a szénsavmentes csúszik, persze még nincsenek émelygéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!