Miért hiányzik a pocak annyira, hogy szinte bele vagyok betegedve?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Kisfiam 4 hónapos múlt, gyönyörű, csodálatos kisbaba, akire hosszú hónapokig vártam, nehezen jött össze ... Előtte volt két vetélésem, majd maga a terhesség is valódi rémálomként indult a borzalmas hányinger - hányás miatt, ami végig elkísért. Mégis, attól a pillanattól, ahogy először megéreztem a Babám mocorgását, tudtam, hogy hiányozni fog! Imádtam, hogy mindig velem van, hogy állandóan érzem, hogy ANNYIRA IGAZÁN az enyém. Nagyon vártam is persze, hogy megszülessen, de mégis, a születése utáni pillanatban nemcsak a boldogságtól, hanem a szomorúságtól is sírtam, hogy vége ennek az idilli állapotnak. Remélem nem gondoltok dilisnek, mert boldog vagyok Vele, de állandóan az jár a fejemben, hogy mikor leszek már újra terhes, mert babát szeretnék a hasamba ...Hiányzik a dokihoz, az NST - re járás, minden ...Érzett valaki így rajtam kívül?2011. aug. 6. 11:01
21/21 anonim válasza:
nekem is hiányzott nagyon, de csak a pocak. az orvoshoz járás nem. és nem ilyen sokáig. de eleinte nagyon hiányzott, hogy nincs a pocakban, nincs állandóan úgy velem, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!