Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért hiányzik a pocak annyira...

Miért hiányzik a pocak annyira, hogy szinte bele vagyok betegedve?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Kisfiam 4 hónapos múlt, gyönyörű, csodálatos kisbaba, akire hosszú hónapokig vártam, nehezen jött össze ... Előtte volt két vetélésem, majd maga a terhesség is valódi rémálomként indult a borzalmas hányinger - hányás miatt, ami végig elkísért. Mégis, attól a pillanattól, ahogy először megéreztem a Babám mocorgását, tudtam, hogy hiányozni fog! Imádtam, hogy mindig velem van, hogy állandóan érzem, hogy ANNYIRA IGAZÁN az enyém. Nagyon vártam is persze, hogy megszülessen, de mégis, a születése utáni pillanatban nemcsak a boldogságtól, hanem a szomorúságtól is sírtam, hogy vége ennek az idilli állapotnak. Remélem nem gondoltok dilisnek, mert boldog vagyok Vele, de állandóan az jár a fejemben, hogy mikor leszek már újra terhes, mert babát szeretnék a hasamba ...Hiányzik a dokihoz, az NST - re járás, minden ...Érzett valaki így rajtam kívül?
2011. aug. 6. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonlóképpen éreztem, mint Te és nekem majdnem 1 éves korára szűnt meg a terhesség utáni vágy (ahogy Te is írtad hiányzott az orvoshoz, védőnőhöz stb. járás). Most is csodálatos dolognak gondolom a várandósságot, de már nem motoszkál a fejemben állandóan. Remélem még átélhetem majd újra azokat a hónapokat és kívánom Neked is ugyanezt!
2011. aug. 6. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát, azt hiszem én önző voltam, mert alig vártam, hogy "megszabaduljak" tőle... Mármint hogy megszülessen. Sokat szenvedtem az utolsó hónapokban, minden bajom volt, ezért vártam a szülést. És egyáltalán nem hiányzott a pocak, alig vártam, hogy a régi legyek. Jó volt babázni igazából. Most a másodikat várom, és csatlakozom az előzőekhez: sokszor kell figyelmeztetnem magam, hogy terhes vagyok, elfelejtem, mert annyira leköt a fiam... És igazából most is a végét várom, türelmetlen vagyok, és nagyon kíváncsi, ki van a pocakban...
2011. aug. 6. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Én 3 hete szültem, elég sokat sírok emiatt azóta. Nekem ez a második, van már egy kétéves fiam,az első terhesség kínszenvedésvolt, de ez most szinta problémamentes.Hirtelen lett császár a 37. héten,én még kiakartam várni a végéig,hisz addig is a nagyobballehettem volna kettesben,mert a vége fele már csak takarítottam.Hiányzik, hogy foglalkozzanak velem,az orvoshoz járás, a kismama ruhák, a figyelem felém...És a legjobban az fáj, hogy nem lett kislányom, és már nem valószínű, hogy lesz,mert az anyagiak nem engedik meg.És hogy így már nem is lehetek többet terhes,pedig a korom még bőven engedné.Tehát lezárult ez az időszak az életemben.A párom nem érti, miért nem örülök, hogy túl vagyunk rajta, és hogy minden renben van, de örülök, hogy más megérti:)
2011. aug. 6. 22:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ, erőt merítettem, komolyan mondom! Ezek szerint nem csak én vagyok így, pedig már aggódtam, hogy komoly baj van velem. Megértem az "ellentábort" is, azaz, aki várja, hogy túl legyen a terhességen, végül is általában azt hallom inkább, hogy a mama várja, hogy megszülessen végre a babucija. Én is vártam persze, de ... Ezek szerint akkor nem kell magyarázkodnom! Valamelyikőtök írta a kismamaruhákat, hát bevallom, hogy én sírtam, amikor a szülés után kimostam és elpakoltam őket, sőt, van, hogy titokban megnézegetek egy-egy darabot, és nagyon elszorul a szívem olyankor, sőt, sírok a mai napig is ... Meg szoktam a terhességi, uh -s leleteket olvasgatni, nagyon hiányzik a dokihoz járás is! És igen, kedves tegnapi 21:05-ös, sajnálom a Babámat már a terhesség utolsó harmada óta, hogy ki kell szakadnia abból a biztonságból, idillből, amit a testem biztosított Számára hónapokon keresztül. Amikor megszületett, ezért is sírtam, hogy meg tudom-e vajon majd minden gondtól-bajtól védeni ... És hogy mostantól nemcsak kizárólag az enyém, hanem más is "hozzáfér"! Durva, de a terhesség utolsó harmada így telt, hogy ezen agyaltam ..

Talán ezért sem indult meg magától a szülés, mert tudat alatt visszatartottam.

Jaj, olyan nehéz ez ... Remélem, idővel lenyugszom majd, de most iszonyú nehéz, és nem tudok túllépni a gondolaton, hogy valami végérvényesen véget ért ...

Pedig imádom a Babámat!

2011. aug. 7. 11:20
 15/21 A kérdező kommentje:

Kedves 21:49-es, köszönöm a jókívánságokat, és kívánom Neked is ugyanezt! Remélem, 1 éves korára én is megnyugszom :-))

Kedves 22:31 -es, Neked is kívánom a legjobbakat, ha a korodba belefér, ne add fel, sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap :-)) Én a korom miatt is aggódom, már 34 múltam, de azért nagyon remélem, hogy még egyszer átélhetem ezt a csodás időszakot! A férfiak pedig, persze, hogy nem értik :-)

Köszönöm még egyszer mindenkinek, sokat segít olvasni, hogy nem vagyok egyedül!

2011. aug. 7. 11:41
 16/21 A kérdező kommentje:

A jelenleg Babát váróknak pedig külön is kívánok minden jót, sok sikert és egészséget, könnyű szülést, csodás Babát!

És irigyellek Titeket :-)

2011. aug. 7. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül:)

Én is ugyanígy érzek! 5 hónapos a babám, imádom, de már nagyon szeretném újra átélni az egész babavárással kapcsolatos "mizériát"! Mi a férjemmel nagyon szeretnénk hamar kistesót, úgyhogy reméljük hamar beköltözik a pocakomba, rajta vagyunk az ügyön:D

Már lelkesen tervezgetem a gyerekszoba átrendezését, hogyan fognak ketten ott éldegélni a kislányommal, pakolgatom a kislányom kinőtt ruhácskáit meg a terhesruháimat és készülök nagyon, hogy újra babát várjak:)

2011. aug. 13. 14:08
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi Neked is :-) Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!

Az én férjem sem ellenzi, tulajdonképpen rajtam múlik, hogy mikor jöjjön a következő Baba, inkább attól félek, hogy nagyon nehéz lenne két picivel. A Kicsi Fiam tényleg nem könnyű eset, alig alszik napközben, éjjel is sokat van fent, és szinte folyamatosan igényli, hogy kézben legyen. Alig tudok csinálni valamit mellette.

Úgyhogy én most az eszemre hallgatok, de nagyon nehéz ...

Ha pedig egyszer csak a szívem veszi át az irányítást ...:-))

Nagyon remélem, hogy azért hamarosan újra átélhetem a babavárás csodáját, és Neked is kívánom ezt minél hamarabb!

2011. aug. 13. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, de kb. 2 hónapja volt itt egy ilyen kérdés, oda is ezt írtam, és akkor meglepődtem én is, hogy más is így van vele, azt hittem, ez az én "dilim". De igen, hiányzik. Most 3 hónapos a kisfiam, van egy nagylányom is. Mikor terhes voltam, akkor persze, izgultam, milyen lesz, mikor jön... A végén már nagyon fárasztó volt a nagy has...De amikor meglett, utána meg az orvoshoz járás kezdett el hiányozni, az uh-ok, amiket a dokji havonta csinált, az, hogy milyen lesz...Oké, itt van, aranyos, imádnivaló, de az az érézés is jó volt, amikor csak néztük az uh-on, Mások sem azt kérdezik, hogy hogy vagyok, hanem a baba hogy van.... De nagyon hiányzik az érzés maga. Meg a poci is.
2011. aug. 13. 15:00
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is! Hát igen, az az érzés, amikor láttam az ultrahangokon, hogyan változik hétről-hétre, ahogy ficánkolt, mozgatta a kis kezeit, lábait, ásítozott ... Jaj, de imádtam!

Nem tudnád esetleg belinkelni azt a múltkori kérdést? Kíváncsi lennék rá ... Köszi előre is!

2011. aug. 13. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!