39 hetesen milyen vizsgálatok lesznek?
Sziasztok!
Nem sokára töltöm a 39. hetet és az érdekelne, hogy milyen vizsgálatokra számíthatok a közeljövőben? A dokim most sietett, nem tudtam megkérdezni Tőle. NST-re járok heti 2x és ennyi. UH lesz még egyáltalán? Vagy méhszáj vizsgálat? Nálatok hogy volt? Panaszmentes vagyok teljesen, ha ez számít valamit.
Szia!
Én holnapra vagyok kiírva, az utolsó 4 héten heti 1x nst. A betöltött 40-en pedig terheléses nst.Itt oxitocint kapsz infúzión, keményedéseket idéznek elő. Semmi más vizsgálat nincs nálam, a dokim azt mondta, ha szombatig nem indul+ és probléma mentes, jövőhéten keressem fel. Hétfőre van is időpontom nst-re, utána megkeresem az osztályon.
első vagyok:
Minden kórháznak más a szokása. Utoljára 36 hetesen volt Uh. Kérdeztem a szülésznőt a héten, de azt mondta nem lesz több. Nekem furcsa, jobban örülnék ha megnéznék. Itt Pécsen sajnos nem. De kitudja, talán jövőhéten ránéz a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!