Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen 5 kiló...

10 hetes terhesen 5 kiló plusszal zártam. Szerintetek ez sok? (156 cm/64 kg )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

anyósom szerint kövér vagyok..szerintetek is?

2011. aug. 5. 09:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

szia!

Az anyósod mennyit hízott a fiával?Kérdezd meg tölle, az enyém 30kilot az anyukám 25kg velem én 10hetesen 3 kg-nál tartottam most 24 hetes vagyok és úgy 7-8 kg-nál tartok de nem vagyok kövér igaz meghíztam de nem bánt senki emiatt,próbálok vigyázni de nem koplalok különben sem neki kell tetszened és ha egészségesek vagytok semmi oka bántani majd leadod szülés után a felesleget.

Mond meg neki ha kedveset biztatót nem tud mondani akkor bántót se mondjon főleg most nem amikor az unokáját hordod a szíved alatt.

Inkább főzőn neked valami finomat! :)

üdv.24hetes km.

2011. aug. 5. 22:57
 22/23 anonim ***** válasza:

7 hetesen + 2 kilónál tartottam, 9 hetesen 2 kilót leadtam mert minden nap hánytam. 12 hetes koromig maradt az a súly ami volt 9 hetesen(176cm magas vagyok és 66 kg) , kaptam infúziót, elmúlott a hányás, akkor felszedtem 1,5 kilót. Azóta 67 kiló vagyok(még fél kiló lejött):)

15hkm:)

2011. aug. 7. 14:03
 23/23 anonim ***** válasza:
14:03 vagyok. Az lemaradt, hogy egyáltalán nem vagy kövér, lesz ez még több is;):) A baba a legfontosabb most!!:)
2011. aug. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!