Mekkora volt a babótok 22hetesen? BPD? TAD? FL?
Figyelt kérdés
Vércukor szintre mikor mentetek hány hetesen?Egyébként hogy vagytok?Válaszokat köszönöm.2009. ápr. 9. 12:50
1/5 anonim válasza:
Mi két napja voltunk Uh-n, Bpd:55, Ta:50, Fl:40.
Vércukorra majd 22-én kell menni egy kicsit tartok tőlle mert nem nagyon bírom az éhséget és éhgyomorra kell menni. Egyébként a közérzetem jó és nagyon örülök a jóidőnek mert lehet jó nagyokat sétálni. Na és ti, hogy vagytok?
Boldog babavárást,
22 hetes kismama:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.Én tegnap voltam uh-on.Nézték a méhszájat és a méreteket.BPD:55mm,TAD:55mm,FL:40mm.Jól vagyunk mi is:)Nagyon úgy néz ki,hogy kislány lesz.És neked?
2009. ápr. 9. 12:57
3/5 anonim válasza:
Szia! Én ma megyek dokimhoz Uh.ra.Nagyon kivi vagyok én is a méretekre... ! Türhetően vagyok.Kisebb nagyobb haskeményedésekkel :-/! Én 26 hetesen megyek vércukorra..
Nekünk is kislány lesz :)! 21+5
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, nem tudjuk még biztosra, hogy kisfiú vagy kislány, mert 14 hetesen kisfiút mondott a doki, 18 hetesen kislányt, most legutóbb pedig takarta magát a kis drágánk de azt mondta a doki egy pillanatra amit látott kislánynak nézi mert zacsit nem látott, szóval még nem tudjuk tutira, de mindegy csak egészséges legyen nekünk ez a legfontosabb:)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen ez a legfontosabb,hogy egészséges legyen.Ha nálunk is tévedtek volna a nemét illetően nem gond:)Boldog babavárást mindenkinek.
2009. ápr. 9. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!