Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hetekben mennyit...

Utolsó hetekben mennyit mozgott egy nap a babótok? És mikor lelassult? Miben nyilvánult meg?

Figyelt kérdés
Nekem néhány napja alig mozog, azt mondják hogy az utolsó időben lelassulnak, de mennyire? evés után általában azért mozgolódik egy kicsit, de nagyon keveset, mondjuk a két héttel ezelőttihez. Nah meg a ctg-n akkor meg sem áll, de azt utálja. 39 hetes kismama
2010. jún. 4. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez is csak olyan, mint a hasleszállás, van akinél van, van akinél nincs.

Nekem egészen a szülésig olyan élénk volt a babám, rúgott, ahogy csak bírt, éjjelente főleg. :o)

Viszont ha sokat "pihizget", lehet hogy közeleg a szülés.

Legjobbakat Nektek!

2010. jún. 4. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most leszek 37 hetes és nekem sokkal jobban és többet mozog mint eddig. Néha már úgy mozog a hasam, hogy azt hiszem a kijáratot keresi és ki akar jönni:)
2010. jún. 4. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos, én 38 hetes vagyok, és pár napja vettem észre, hogy nekem is kevesebbet mozog, és nem is érzem annyira erősen a mozgást, mint eddig, kár, pedig szerettem azt az érzést :) .

A dokim mondta, hogy ne aggódjak, mert ugyebár nő a baba, és már egyre kevésbé fér el a méhemben, kicsi neki a hely, és azért nem tud annyit mocorogni, minél nagyobb lesz, annál kevésbé mozog.

2010. jún. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!