HATODIK HETBEN vagyok. Nalatok mikor kezdodtek a rosszulletek es mben nyilvanult meg?
Nekem kb a 8. héten, már azt hittem megúszom. Émelygés a szagoktól, főleg a kávétől lettem rosszul. Alig tudtam enni, 3 kg-t fogytam az elején. Kb a 15. hétig tartott.
A 2. gyerekkel nem is volt ilyen, csak éhségrohamaim voltak az 1. trimeszterben. Hirtelen tört rám az éhség, és ha nem tudtam enni, rosszul lettem. Ezért aztán mindig volt a táskámban egy csoki vészhelyzet esetére.
Az első lány, a második fiú.
Állítólag a lánytól rosszabbul lehet lenni, bár nem mindig, nekem bejött.
Nekem a 6. héten kezdődött, hogy ha éhes voltam, rögötn remegni kezdtem, és vert a víz, de kaja nem ment le, így jégkockát szopogattam, míg el nem múlt.
A hányinger a 7. héten kezdődött, és reggelente még ma is tart. A 16. hétig azonban étvágyam nem volt, és bármilyen szag jött, - mosópor, kávé, hűtő, kuka, dezodor, már öklendeztem is. Hányni nem sikerült egyszer sem.
A kávé már a 3. héttől nem ment le, nem okozott akkor még hányingert, de nem esett jól, megcsináltam, és 1 korty után otthagytam. Rá 1 hétre, 4 hetesen pozitív lett a tesztem...
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!