Elöző, igen ezt már mi is láttuk, de sajnos ebbe nem tartozik bele a hordozó. mert úgy már 65000 és nekem szerkezetileg biztonságosabbnak tűnik ez a baby merc, nem mintha a Raf-Pol nem tetszene de a másik jobban. a bolygó kerekesről meg csak annyit h az ha egyszer hibásodik vagyis ha elhúz egy irányba na az lehet még kellemetlen tolni, fárasztó.
12:22-es jót nevettünk férjemmel h "egy szűk utcába sem fogok bekanyarodni" de azé Hummer babakocsi h mindenen átvágjon, nem? :D:D persze értettem mire mondod.
Már valahol korábban leírtam, hogy nekem ilyen nagy volt az elsőnél, és folyamatosan szívtam vele. Volt nem is egy olyan bolt, ahova be se tudtam menni vele, és ha mégis sikerült, nem lehetett vele a boltban közlekedni. És annak ellenére, hogy úgy gondolod, hogy nem fogod emelgetni, bizony lesz olyan szituáció, hogy muszáj lesz. Én most ezt néztem ki. Láttam szemtől szembe. Szupi jó! Videó is van róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!