Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről babakocsir...

Mit gondoltok erről babakocsiról? Link van

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 11:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Bazinehéz, és nem bolygókerekes. Hatalmas, nem hogy egy üzletbe, de egy szűk utcába nem fogsz tudni befordulni vele. 20 kg-t kell tolnod már az elején (16kg + a baba)

Szerintem ezek a létező legrosszabb, legkevésbé praktikus babakocsik, és max fél év múlva lecserélnéd egy könnyebbre. Szóval nem éri meg.

2011. aug. 2. 12:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Ennyi pénzért, ha ennyit szánnék rá, én ilyet vennék:

[link]

Kifutó színben még olcsóbb:

[link]

És még rendesen van rá garancia is.

2011. aug. 2. 12:25
 13/23 anonim ***** válasza:
kedves 4.! amit linkeltél, annál a pierre cardin babakocsinál hol láthatom, hogy a kocsi súlya hány kiló, no meg hogy mekkora korú babáknak való?
2011. aug. 2. 12:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez az nap vicce :-))))))) "MINDÖSSZE 16 kg!!" csekélység....
2011. aug. 2. 12:31
 15/23 anonim ***** válasza:

4.

azt nem tudomm hány kiló, de biztos nem 16:-))

Újszülött kortól használható

Mondjuk én 100x inkább a Graco-ra szavazok, az csak 8,5 kiló, nekem olyan volt , több mint 2 évig használtam születéstől kezdve

Volt hozzá újszülött szűkítő is

[link]

2011. aug. 2. 12:43
 16/23 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, örülök hogy ennyien válaszoltatok.

lehet bolygókerekesbe is rendelni plusz ezerforintokért. és ha már azt nézzük a bergon 2dx-től 3 kg-val több. de igazat adunk nektek,hogy nehéz, de kertes házba lakunk, nekem jogsim nincs így nem nekem kell a kocsiba emelni :D

2011. aug. 2. 12:55
 17/23 anonim ***** válasza:

nem gond hogy nem bolygósítható a kerék... miért lenne az?

nekünk hasonló kocsink van. én szeretem!biztonságos.

én próbáltam bolygósítható kerekű babkocsit és azt ha egyenesen akartam tolni, ment össze vissza.

ez jó kocsi!!

2011. aug. 2. 12:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper és nem vészes az ára sem.Sógornőm is Baby Merc-t vett és nagyon meg van elégedve vele. Nem vészesen nehéz, már én is kipróbáltam. Előtte bolygókerekese volt. Na olyat nem ajánlanék.Az szörnyű, csak kínlódott vele.
2011. aug. 2. 13:03
 19/23 anonim ***** válasza:
36%

Nekem semmi bajom nem volt bolygókerékkel, az egy áldás, és ált. a bolygókerekes babakocsik kerek fixálható is.

Aki nem tudja tolni, ott más a baj.

2011. aug. 2. 13:06
 20/23 anonim ***** válasza:
nem velünk van a baj, akiknek megy össze vissza a kerék. tudjuk tolni csak szar!
2011. aug. 2. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!