Bazinehéz, és nem bolygókerekes. Hatalmas, nem hogy egy üzletbe, de egy szűk utcába nem fogsz tudni befordulni vele. 20 kg-t kell tolnod már az elején (16kg + a baba)
Szerintem ezek a létező legrosszabb, legkevésbé praktikus babakocsik, és max fél év múlva lecserélnéd egy könnyebbre. Szóval nem éri meg.
4.
azt nem tudomm hány kiló, de biztos nem 16:-))
Újszülött kortól használható
Mondjuk én 100x inkább a Graco-ra szavazok, az csak 8,5 kiló, nekem olyan volt , több mint 2 évig használtam születéstől kezdve
Volt hozzá újszülött szűkítő is
köszönöm az eddigi válaszokat, örülök hogy ennyien válaszoltatok.
lehet bolygókerekesbe is rendelni plusz ezerforintokért. és ha már azt nézzük a bergon 2dx-től 3 kg-val több. de igazat adunk nektek,hogy nehéz, de kertes házba lakunk, nekem jogsim nincs így nem nekem kell a kocsiba emelni :D
nem gond hogy nem bolygósítható a kerék... miért lenne az?
nekünk hasonló kocsink van. én szeretem!biztonságos.
én próbáltam bolygósítható kerekű babkocsit és azt ha egyenesen akartam tolni, ment össze vissza.
ez jó kocsi!!
Nekem semmi bajom nem volt bolygókerékkel, az egy áldás, és ált. a bolygókerekes babakocsik kerek fixálható is.
Aki nem tudja tolni, ott más a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!