Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhességi vitamint...

Milyen terhességi vitamint szedtek?

Figyelt kérdés
Én az első terhességemnél, 12 hétig az Elevitet szedtem, de nagyon rosszul voltam tőle, majd a Hipp natal italt, elmúlt a hányás, és a rosszullét. Tehát lehet attól voltam rosszul, így nem lenne baj, ha a 2. babánál, eleve a hipp natal itallal kezdeném, és nem az elevitet szedném?! Még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, pár nap múlva kiderül, csak szeretném elkezdeni a vitamin szedését.
2011. aug. 2. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Femibion 800-at szedtem az elején - szuper volt. Aztán Femibion 400-at, de abban tényleg nincs vas. Most sajnos elég alacsony lett a vas értékem így váltottam Ladeevit-re - azt meg alig lehet kapni valahol :( De egyelőre (1 hét után :)) még nincs mellékhatása. A Femibionnak sem volt, csak az meg picit drágább, mint a többi. Nekem a jó közérzet megért ennyit.
2011. aug. 2. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én az első terhességemnél az Elevittől szintén rosszul voltam, ráadásul csak úgy rakódtak rám a kilók. Aztán áttértem a Hipp Natal-ra, nagyon meg voltam vele elégedve. Most várom a kistesót, nem volt kérdés, hogy melyik vitamint szedjem. :)
2011. aug. 2. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Femibion 800-at szedem azt ajánlotta a doki, es elégedett vagyok vele,nincsen semmien mellékhatása, és székrekedésem sincsen mint az elso terhességemnél
2011. aug. 2. 21:37
 14/15 sumergo ***** válasza:
Elevitet szedek, semmi bajom tőle. szerintem teljesen mindegy melyiket szeded, nagyjából egyformák, én a jód miatt nem ehetnék mást, mert úgy tudom, a többiben mind van jód. A lombikos orvosom is, és a mostani is Elevit párti!
2011. aug. 2. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Először Femibiont szedtem, de nagyon elkezdett hullani a hajam tőle áttértem az Elevitre azóta minden rendben van.

Meg szerintem az Elevitben több vitamin is van.

2011. aug. 3. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!