Milyen termeszetes vizhajtok vannak?
A vadlim ketszeresere nött, marmint a viztöl...Meg zsibbadok is folyton, bar ez lehet, hogy nincs teljesen összefüggesben... Mit egyek, mit ehetek, amitol lemegy a fesleges viz?
24 h.:)
Köszi a valaszokat. A so fogyasztasra teljesen odafigyelek, es szerencsere en korabban sem soztam tulzottan, ugyhogy ezzel nincs gond, almat eszegeteg, es jo tudni, hogy a vas tartalman tul, akkor meg hasznos is tud lenni vizesedes ellen... :)
A labamat is felszoktam tenni, de sokaig nem birom, mert kenyelmetlen...
Hat ha van meg valakinek jo ötlete, azt örömmel vennem...
Köszönöm, L. :)
szia!
Én 18 hetesen kezdtem kicsit vizesedni már,és most 38hetesen nagyon durván, nem csak lábom,hanem kezeim,arcom is.
Azóta odafigyelek a felpolcolt lábakra, nem vagyok sokat a napon és nem sétálok annyit,persze azért mozogni is kell.
Természetes vízhajtó:
Zeller(főzve, nyersen),petrezselyem,eper(az nekem nagyon bejött)csalántea,fokhagyma, szőlő,alma,dinnye.És úgy hallottam a cseresznye, grapefruit is.Sőt állítólag a kefír is.
és a minimális só megköt minden vizet, na meg az édesség evés elhagyása is sokat segített.
A feltett lábfejet is mozgatni kell,tornáztatni,körözni vele.
Az ásványvíz Na tartalmát is figyelni kell, ami jó állítólag a Jana és a Vera.
Ja és a fehérje diáta, mert a szénhidrátok is megkötik.
Azért írtam ilyen sokfélét, mert én is próbálkozom, bár már csak pár napom van hátra, doki azt mondta, csak a szüléssel fog lemenni. De azért apad néha a kúráimtól:)
39.5 hetes kismami
Jaj annyira köszönöm ezt a rengeteg tippet, jotanacsot!
... es bevallom irigykedem, hogy mar mindjart a karjaidban tarthatod a babadat! Megtenned, hogy a szülesröl majd irsz nekünk?
Addig is minden jot, vizesedes mentes napokat, es ami a legfontosabb : gyönyörü es könnyü szülest, es a nevünkben adjal kerlek a babadnak egy :
"üdvözlünk e furcsa kis vilagban, köszönjük, hogy itt vagy velünk" puszit.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!