Természetes vízhajtók?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 20:50
1/6 anonim válasza:
Petrezselyemgyökér, zeller, medveszölölevél
2/6 anonim válasza:
zöldtea, egész nap pisilek tőle..:)
3/6 anonim válasza:
Homeopátiás készítmények: Solidago, Natrum Sulfuricum, Bovista.
4/6 anonim válasza:
Azért kell, mert vizesedik a lábad, ujjaid? Mert ha igen, akkor elhiheted nekem: semmi nem vált be nálam :( még vízhajtó gyógyszert is szedtem, de semmit nem használt csak a vesém fájt tőle :( ami megoldotta a problémám: elkezdtem vizet inni, rengeteget, pedig utáltam. Kemény 3 hét volt mire lement teljesen a bokámról a víz. De ehhez nagyon sok vizet kellett innom és gyümölcsöt ennem.
5/6 igabcsy válasza:
Az egyik legjobb természetes vízhajtó növényünk az uborka.
Készíts belőle levet, és minden nap igyál belőle. Persze önmagában nem túl finom, de nagyon jól keverhető pl. sárgarépalével, káposztalével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!