Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Joslofajasrol mit tudnatok...

Joslofajasrol mit tudnatok elmondani?

Figyelt kérdés
Mikortol lehet erezni? milyen jellegu fajas? Meddig tart 1-1 fajas? Honnan tudjatok h nem az igazi szulesi fajasrol van szo? En meg csak 30 hetes vagyok, de reggelente faj a hasam felkeles utan kb 15 percig, ugy mintha meg akarna jonni. Ma reggel le kellett dolnom, mert atsugarzott a derekamba is. Szerintem meg korai a joslofajas, de akkor mitol fajok??
2009. ápr. 8. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyik terhességemnél sem voltak jóslófájásaim.
2009. ápr. 8. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A josló fájás, szabálytalan időközönkánti, szabálytalan idejű görcsös fájdalom.

Egyébként nekem is fájdogál a pocim reggelente, ez még nem az, szerintem csak kényelmetlenül feküdtél az éjjel, és elfeküdted a pocit, meg a babóka is tágítja a helyét:)

Boldog Pocakosodást!

32 heteske

2009. ápr. 8. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:

én még a 8. hónapban is sokat mozogtam,és azt mondják ettől nem volt igazi jósló fájásom,mert a mozgás sokat segít ebben.Nem azt mondom, hogy erőltesd túl magad,csak azt mondom, hogy csináld azt amit azelött is tettél,csak egy kicsit óvatosabban. Nem tudom igaz-e, de az biztos, hogy 2 perces fájásokkal kezdődött nálam a szülés és 2 óra alatt megszületett a kislányom aki az első babám.Sétálj sokat, jár el oda ahová azelött is, ne tunyulj el azért mert terhes vagy, élvezd ki minden pillanatát, mert hamar elszalad az a 9 hónap.

Boldog babavárást

3 hónapos baba anyukája

2009. ápr. 8. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :-) Lustulni nincs idom, mivel szules elott 6 hettel megyek anyasagi szabira, addig kemeny melo. Ez viszont ulo munka, ami nem tul jo, probalok sokszor felallni, setalni azert :))

Boldog babavarast nektek.

2009. ápr. 8. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én 32 hetes vagyok és pár napja érzem ezeket a jósló fájásokat. Elég gyengék, gondolom a Pipolphen és rengeteg magnézium miatt, de felismerhető. Olyan "mindjárt megjön" érzés nálam, 1-2 percig tart, mozgás hatására elmúlik. nem vészes. Inkább csak furi:)

2009. ápr. 8. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Tegnap ota elmentem a nogyogyaszomhoz. Es jol ereztem h nincs vmi rendben...A gorcsok mellett ugyanis a mehszajam is megrovidult. Azonnal agynyugalomra, pihire irt ki. Anti bogyot, huvelykupot irt fel, vervetelen reggel mar voltam is. Meglatjuk, jo h koran mentem, elcsiptuk a dolgot mielott meg durvabb lenne a helyzet. Csak remenykedem h nem kell 10 heig fekudnom vegig...
2009. ápr. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!