Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírtátok 12 hétig magatok...

Hogy bírtátok 12 hétig magatokban tartani az örömhírt? Nem szeretném előbb elmondani.

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 17:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Sehogy. Anyukám 4 gyereket szült, ritkán találkozunk de egyből észrevette rajtam. Egy kismama ragyog, azt mondta...

Pedig én is titkolni akartam mert volt már 1 vetélés

2010. dec. 2. 17:43
 2/22 anonim ***** válasza:
nálunk alig száradt meg a pisi a teszten, de már tudták nagyon sokan:) éN úgy vagyok ezzel, ha el akar menni a bab, elmegy akkor is, ha elmondod, ha nem. Ha meg nem lesz gond (és miért lenne) akkor meg minek titkolni?
2010. dec. 2. 17:49
 3/22 anonim ***** válasza:
Szüleimnek 7 hetesen elmondtam, nem bírtam megállni. Munkahelyemen 10 hetesen jelentettem be. Egyrészt nem is nagyon akartam volna várni vele, másrészt így hozta a sors, bár jól éreztem magam, és nem voltak rosszulléteim, mégis észrevette rajtam az egyik férfi (!) kollégám, és már magyarázta is a többieknek...
2010. dec. 2. 17:51
 4/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor nektek nem sikerült túl sokáig titkolni :)
2010. dec. 2. 17:52
 5/22 anonim ***** válasza:
A párom és a szüleim tudtak róla, másoknak nem mondtam el. Ha nekik elmondod, akkor nem olyan nehéz mások előtt titkolni, hiszen mégis van, akivel beszélhetsz róla. Gratulálok.
2010. dec. 2. 18:37
 6/22 anonim ***** válasza:
Volt egy vetélésem nekem is. Akkor sokan tudták. Most a párom és a két közvetlen munkatársam tudta az első pillanattól (munkakör miatt nekik muszáj is volt szólni). Szülőknek a 10. héten mondtuk el, főnökömnek is ekkor szóltam, hogy kezdjen keresgélni a helyemre valakit. Mindenki más (tágabb család, barátok, ismerősök) a 12. hét után tudták csak meg. 32 hkm
2010. dec. 2. 18:43
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát nem tudom, lehet, h egy barátnőmmel meg kéne osztani, hogy tudjak valakivel beszélni róla a férjemen kívül is.
2010. dec. 2. 18:49
 8/22 anonim ***** válasza:
Miért nem akarod elmondani?
2010. dec. 2. 19:55
 9/22 A kérdező kommentje:
Nehogy baj legyen és csalódjanak ők is.
2010. dec. 2. 19:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Szia, az én szüleim, a párom szülei és nagyszülei az első pillanattól kezdve tudják. Meg a két legjobb barátnőm is. Másodikat várom, elsőnél is így volt. Nekem jobb, hogy beszélhetek róla. És ha baj lenne, akkor úgy is az ő segítségüket fogom kérni, tehát praktikus, ha tudják. És jó érzés is, mert mindenben együtt vagyunk.
2010. dec. 2. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!