Mit csináltatok, hogy legyen rendesen székletetek? Vagy ez a székrekedés csak engem kínoz?
Figyelt kérdés
Én a baba előtt is egy időben nagyon "beteg" voltam, mert volt, hogy 1 hétig se tudtam elmenni wc-re. Aztán minden rendbe jött magától. Na, most megint nem tudok és kicsit gáz... :( Olvastam, hogy terhesség alatt előfordulhat, de az Elevit nem segíthet bele? Mást szedjek? Mit csináljak?
Sokat iszom, igaz csak vízet és nagyon gyülölcsöt se eszek.
Elnézést a kérdés miatt!!!!
2011. aug. 1. 10:33
11/19 anonim válasza:
Dettó. Az Elevit nekem is székrekedést okozott. Mióta nem szedem sokkal jobb lett. Ha sikerül próbálj meg sok dinnyét enni, nekem az rettentően meglágyítja a székletem és sokkal könnyebben megy a dolog.
12/19 A kérdező kommentje:
A dinnye lecsúszik, de a kv nem. Most vettem őszibarackot, ha hazaért a párom, vele meg elmegyek dinnyét venni! Köszönöm!
2011. aug. 1. 13:35
13/19 anonim válasza:
sya en is ebben a helyzetben voltam mint most te,.nekem a hideg tej segitett es a joghurt .,majd kesobb a muzli .es a dinnye.,ezek mind konnyuek .,biztos hogy valamelyik segiteni fog.,csak meg kell talalnod kozuluk a megfelelot..32 hkm
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok tanácsot!
2011. aug. 1. 14:11
15/19 anonim válasza:
Én ameddig szedtem a Béres MagneB6-ot (250mg magnézium van benne)addig gond nélkül mentem wc-re minden nap,még a napi 2x-szeri vas tabi ellenére is.Most már nem szedem a magnéziumot és már kicsit nehezebb a dolog.:) 40+5hkm.
16/19 anonim válasza:
Szia!Nekem a lenmag segített!Ezt csak le kell nyelni,kb 2 evőkanállal reggel,és sok vizet inni rá!Nincs semmi íze(ha esetleg émelyegsz),nekem másnap reggelre megvolt a hatás!Nem okoz hasmenést,fokozza a belek mozgását.Minden reggel megettem 2 kanálnyit,de ha elfelejtettem megint szorulásom lett!Remélem segítettem!
17/19 A kérdező kommentje:
Én a lanmagot kefírrel ettem még a terhesség előtt, de sajnos az nem használt. De köszönöm a tippet!
2011. aug. 1. 14:57
18/19 anonim válasza:
Pont ma voltam védőnőnél, nekem is van ilyen problémám, rá is kérdeztem. Elsősorban rostdús táplálkozás ajánlott, teljes kiörlésű dolgok, magvas kenyerek. Reggelente pár kanál lekvár, legjobb a szilvalekvár, aszaltszilva. Bár nekem ez nem vált be. Én ladyvitet szedek, most újat ajánlott a védőnő, méghozzá a femibiont, mert az nem tartalmaz vasat, ami megfogja a székletet. Remélem jobb lesz. Azt mondta, hogy Levolac szirupot is nyugodtan lehet alkalmazni és álítólag az is jó. Ez utóbbiból létezik kúp is.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Most már válogathatok a praktikák közül!:D
2011. aug. 1. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!