Terhes lehetek? 11 hónapos a fiam terhesség alatt 24 kg híztam, és nagyon nagy maradt a hasam és sok rajta a stria is . Ma vettem észre hogy erősebben látszanak mint eddig és sokkal vastagabbak is
Figyelt kérdés
és az utóbbi időben nagyon sokat járok pisilni is. Szerintetek??2011. júl. 31. 22:10
11/17 anonim válasza:
Attól primitívebb nem kell, ha valaki úgy ír, mint az előttem lévő!Kiállított szegénységi bizonyítvány!
12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom... inkább a rossz helyesírás de tartalmában használható válasz, mint a rosszindulat!
Ne bántsuk már egymást....
13/17 anonim válasza:
szia kérdező.ne foglalkozz senkivel..ha ma van időd menj és vegyél egy tesztet..én tudom hogy nincs mindenhol nyitva vasárnap patika..sőt sok helyen még bolt sincs...
ha meg van a teszt ird meg mindenképp
14/17 sumergo válasza:
Van, ahol egyáltalán nincs patika. Azok az emberek sem élnek teszt és gyógyszerek nélkül....
A kérdésre sajna csak egy teszt tud válaszolni! :-)
15/17 anonim válasza:
en vagyok aki nem tud helyesen irni!!igazabol en buszke vagyok magamra hogy egyaltalan tudok irni mert egyedul tanultam meg!!! es nem vagyok magyar csak felig !!!es csak egy eve vagyok magyarorszagon!!!aki ellitel az csak csinalja nyugottan!!!!a lenyeg nem vagyok roszindulatu!!!!!
16/17 anonim válasza:
Nem is Rád gondoltam a rosszindulatúsággal, hanem arra aki Téged kritizált a helyesírásod miatt. Én azt írtam, hogy a válaszod használható és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!