Nekem elég komoly székrekedésem volt, már próbáltam mindent:aszalt szilva, szilva lekvár, műzlik, reggel egy pohár melegvíz, gyümölcslevek, levolac szirup...; semmi nem használt.
Most úgy néz ki a dolog, hogy egypicit enyhült: napi1-2 joghurt, feltuningolva egy-egy evőkanál búzakorpával és lenmaggal.
Ha van valakinek még ezeken kívül egyéb ötlete, akkor jöhet!!
Remélem én is segítettem a hasonló helyzetben lévőknek.:)
2009. ápr. 7. 10:42
1/6 anonim válasza:
na hát én is mindent összeettem ( lenmag, activia, aszaltgyümi, sok folyadék, gyümölcs, zöldség és még ki tudja mik) valamint mindent elolvastam a témában mi is segíthet, mert volt úgy hogy 5 napig sem mentem wc-re. A glicerinkúp ami használ a mai napig + a Laevolac szirup. 3 naponta megküzdök én is ezekkel a szerekkel együtt a hatás érdekében :) ha nem használnám őket lehet hogy sosem lenne végeredmény vagy ki tudja.. Félek a bélgörcstől, ezért 3 naponta használom mindkettőt. Most akarok venni Guttalax cseppeket, állítólag az is jó.
2009. ápr. 7. 11:00
2/6 anonim válasza:
Én is teljesen bele voltam betegedve, hogy nem tudok wc-re menni!Volt, hogy sírtam, mire végre valami összejött!!Én is kipróbáltam mindent amit te is felsoroltál, semmi sem használt, aztán a barátnőm a búzakorpát javasolta minden reggel éhgyomorra 1 evőkanállal kell tenni bármilyen kisdobozos joghurtba és velem csodákat tett!!!!!Mióta eszem szinte minden nap el tudok menni wc-re és még erőlködni sem kell!!!:)
2009. ápr. 7. 11:25
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem hála az égnek nincs ilyen gondom,lehet hogy azért mert a legelejétől éhgyomorra nem tudok semmi szilárat megenni.Kb délig csak joghurt,gyümölcs és tej megy le.Lehet, ha ezzel a kombinációval kezded a napot az segít:)
Helga
2009. ápr. 7. 11:31
4/6 anonim válasza:
Szia!
26 hetes vagyok, nem szokott székrekedésem lenni (2x volt). Csak teljes kiőrlésű kenyeret eszem és kb. 3 liter vizet iszom egy nap. És sok zöldség, gyümölcs. Ennek ellenére 2x már volt székrekedésem, de azt is tudom, hogy azért, mert amikor jelentkezett az inger, akkor "lusta" voltam kimenni, másnap nem kellett, harmadnapra lett szorulásom. Na, ezt többet nem játszom el:)
2009. ápr. 7. 12:04
5/6 anonim válasza:
Danone activia!! Én csak úgy elkezdtem eszegetni,és aztán kiderült,hogy valóban hatásos,és jó az emésztésnek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!