Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki csalódott valamiért...

Valaki aki csalódott valamiért a 4D-ben? És mi volt az?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem már van egy gyermekem, és nem voltam vele 4d-n. Sőt! össz-vissz egy db képet kértem róla, még 16hetesen.

Érdekes h sokan el vannak szállva a 4d-től, engem annak idején nem érdekelt. Fölösleges pénzkiadásnak tartottam, pedig lett volna rá pénzünk, csak úgy voltam vele, h most még fejlődik, és azért van a pociban, mert ott a helye. Amikor megszületik, akkor akarom minden percben látni.

De eltelt 5 év. Most 19hetes vagyok a 2.gyerkőccel. És ugye ebben a rohanó, negatív gondolatokkal teli világban rengeteg a szomorú történet, főleg itt a neten...mégis az ember elolvbassa, spanolja magát, és kész a baj. Szóval most mi is csináltatunk majd a 24.hét környékén egy 4d-t, de csak azért, h kiderüljön valóban minden oké e. Én személy szerint most is ugyanúgy gondolkozom. Rengeteget beszélek a picihez, és kérem őt h fejlődjön szépen. És ha majd megszületik, akkor minden percben láthatom. És az a fontos.

De ez csak az én véleményem.

2009. ápr. 7. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia mi a 32. héten voltunk 4D-én,szeretünk volna DVD-ét csináltatni de sajna anyira hájas volt a hasam hogy nem lehetett látni a babát,ezért csak fényképeket rakott rá a szonográfus a CD-re kb:15-20 db. Abbol is kb csak kettő volt jó minőségű.De azon a kettőn nagyon szépen látni mindent.Úgyhogy volt csalodás is és öröm is.
2009. ápr. 7. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok különben ez egy nagyon szép emlék.
2009. ápr. 7. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy kicsit szerencse kérdése is, hogy sikerül-e jó felvételt/képet készíteni a 4D-n.

Amikor mi voltunk, akkor a babám elég rossz pozicióban feküdt, belenyomta az arcát a placentába és emiatt nem igazán lehetett jó pillanatokat megörökíteni. Már birizgáltuk a hasamat, összegörnyedtem, hátha elmozdul, de nem nagyon akart. Végül is sikerült 4 képet készíteni és pár mozdulatot megörökíteni.

De hát a végén ki kell fizetni a vizsgálatot akkor is, ha a baba nem jó irányban fekszik és a felvételek emiatt nem túl jók.

Az a kismama peches, akinél a vizsgálat ideje alatt nem sikerül az UH vizsgálófej számára a babát jó pozicióba csalogatni.

2009. ápr. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!