Kinek mennyi idő telt el a terhességek között?
Van egy 7és fél éves lányom és egy 7 hónapos kisfiam.Ez így elég sok idő;)
De nem tartom kizártnak,hogy talán útban van a 3.baba.A 2 babára 1-1 évet kellett várni.Nem hittük volna,hogy elsőre összejöhet és igazság szerint én magam elég kínosnak élném meg ezt a gyors tempót.Szerintetek is az?
Várt és direkt készített gyermek,(ha valóban jók a megérzéseim)de mégis...
Nagyon szépen köszönöm a bátorító szavakat minden válaszolónak.
A férjem is azt mondja,hogy szaporítsuk a mgyart,úgy is kevés van belőle ne azon idegeskedjek ki mit szól majd.
Ti legalább nem a szocpol miatt vállaljátok fel a gyerekeket! Ismerek olyat,aki anno ezért esett teherbe- szerencsétlenségükre le is csúsztak a szocpolról :-D
Az én gyerekeim közt 2 év és 3 hónap van/lesz.
24 éves vagyok,most várom a 3. babát. Nem szóltak még meg-de ha meg is szólnak,mi van akkor? Ahogy Te is írtad: "Szaporítsuk" a nemzetünket! :-D
Nővérem 30 éves korára 4 gyermek anyukája lett,vegyes korkülönbséggel.
Amúgy,meg várhatóan 1,5 éves lesz a kisebb,mikor Nálatok megszületik a 3.
Szerintem az ideális a 2 év korkülönbség!- elég közel jártok hozzá! :-D
Ha útban van a 3. baba,úgy boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
(megírod,ha biztos lesz?)
Szia!
A fiam ebben hónapban lett 3 éves, a hugi októberben érkezik.
Mi kb. 3 év korkülönbséget terveztünk, nagyjából e is jött.
Hogy lesz-e 3 baba az még a jövő zenéje, de nem tartom kizártnak,sőt!:)
Sok boldogságot Mindenkinek!:)
Gratulálok!
Nekem 15 hónapos a kisfiam, ma teszteltem újra pozitívat! :)
11 és 8 évesek és egy 13 hónaposom van.
Az első után tervezetten jött a 2. kerek 3 évire. Eredetileg nem terveztünk 3. babát. De mivel vágytam egy fiúra a lányok után, bevállaltuk és be is jött. :)
Amúgy meg miért lenne kinos? Főleg ha nem is gond hogy jön? :)
Sziasztok!
Reggel megcsináltam a tesztet,remegett kezem lábam az izgalomtól és rájöttem,hogy annyira szeretném,ha valóban jönne a picike.Már nem azt látnám benne,hogy az egyik kicsi a másik pici,hanem,hogy milyen jó lenne láni őket együtt játszani vagy veszekedni vagy bármi amit a tesók szoktak.Mert a lányom már "nagy"ő következetesen áll már most is a testvérkéhez.
Sajnos a teszt negatív lett,bár még a napokban kellene megjönnie ezért még maradt egy kis szalmaszál,de azt hiszem ebben a hónapban már nem lesz lakó a pociban.
De olvasva a ti büszkeségeteket és érezve a csalódásomat a jövő hónaptól tudatosan és időzítetten igyekszünk majd bébykét készíteni.És mi is ugyan olyan büszkék leszünk,mint ti vagytok.Köszönöm.
/"Várunk rád Giny"/:)
Szia!
Még ne add fel,ha a napokban várod! Szorítok,hogy legyen babó!!!!!!
Üdv:2gyerkőcös,34h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!