Mi volt a különbség a terhességek között?
Figyelt kérdés
Akinek fia és lánya is van, volt a terhességek között különbség? Hamar + lett a teszt, hányinger stb?2010. júl. 6. 13:19
1/3 anonim válasza:
Nekem volt különbség. Az első gyermekem kislány lett abszolút gondtalan terhességgel, amásodik a 24. éttől borzasztó volt, ő fiú lett. De!!! A szülés után kiderült, hogy epeköveim vannak és epegyulladásom, meg volt egy kis vesetágulatom is. Úgyhogy nem azért volt, mert ő fiú.
2/3 anonim válasza:
A doki szerint a hányinger pszihés dolog tehát a baba nemétol fuggetlenul van szerintem ebbol nem lehet kovetkeztetni.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem Ég és Föld volt a különbség a 2 terhességem és szülésem között, pedig mindkettő kisfiú lett (elsőnél könnyű 9 hónap+ 12 óra vajúdás nehéz szülés, komplikáció nálam, másodiknál nehéz 9 hónap + fél órán belül megvolt a baba :) ) Szerintem nem a baba neme befolyásolja mlyen lesz a terhesség. :) (bár másodiknál reménykedtem, hátha lány :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!